Jet set

Ljuba Perućica šokirao izjavom o Aleksandri Prijović

Ljuba Perućica šokirao izjavom o Aleksandri Prijović
Foto: Screenshot/Grand | Ljuba Perućica šokirao izjavom o Aleksandri Prijović

Iako je Ljuba Perućica danas oženjen, u medijima se često provlači njegova ljubavna romansa sa Aleksandrom Prijović.

O njihovoj relaciji šuškalo se godinama nakon raskida, a pjevač je nedavno u Grandovoj emisiji stavio do znanja u kakvom su odnosu i to na šaljiv način.

Naime, snimak Ljube Perućice i njegove supruge Katarine na kome se vidi kako malterišu postao je viralan te se Ljuba sa voditeljem Sinišom Medićem našalio na svoj račun.

“Našao sam ženu ne ono kao što kažu tri u jedan, ma ona je sto u jedan! Ona sve zna i ništa joj nije teško. Niko se nije rodio naučen ali ona uživa da uči. Eto sada smo zajedno malterisali i nije nam ništa falilo”, ispričao je Ljuba ponosno, a voditelj je dobacio:

“Ali Ljubo tebi je onda dobro došlo što nisi oženio Prijovićku (smijeh)”!

“Ihh (smeh). Da sam nju oženio sad ne bih morao da malterišem! (smeh) Šalim se naravno, ma ne bi ni Kaća i ja sad malterisali sada da nas nisu majstori ispalili mnogo puta”, nasmijao je Ljuba sve.

Podsjetimo, kada je osvanuo tekst da Ljuba i Aleksandra Prijović više nisu u dobrim odnosima, pevač se oglasio i stavio tačku na neistinite navode.

"Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem”, poručio je Perućica.

(grand.nova.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije