Jet set

Legenda hevi metala: Skoro sam je**no mrtav

Legenda hevi metala: Skoro sam je**no mrtav
Foto: N.N. | Legenda hevi metala: Skoro sam je**no mrtav

​Legendarni vokal hevi metal benda Black Sabbath, Ozi Ozborn je otkrio pravi razlog zašto više ne može da ide na turneje, i to nije zbog njegove dijagnoze Parkinsonove bolesti.

Rodonačelnik metal muzike se našalio: "Skoro sam je**no mrtav!", dok je govorio o svojim zdravstvenim problemima i komplikaciji koja mu stvara najviše poteškoća.

Muzičar je u posljednjih pet godina prošao kroz sedam operacija, uključujući četvrtu operaciju kičme u septembru 2023, a navodno se bori sa Parkinsonovom bolešću još od 2003. godine.

Međutim, u intervjuu za "The Sun", Ozi je otkrio da nije mogao normalno da hoda otkako je prošao kroz operaciju nakon što se spotakao 2019. godine.

Zvijezda je otkrila da je pao tokom noćne posjete kupatilu, nezgodno se prizemljio i povrijedio.

Ozi je priznao da vjeruje kako se previše krivice za njegovo stanje pripisuje dijagnozi Parkinsonove bolesti.

Objasnio je: "Otišao sam kod doktora i pretpostavljaš da svi znaju šta rade. Moj sin Džek ima video na kojem se vidi kako idem na operaciju i govorim: 'Vidimo se za nekoliko minuta'. Od tada nisam mogao normalno da hodam."

Ozborn je dodao: 

"Mislim, kada sam pao 2003. godine, i dalje sam išao na turneje, a tada sam već imao Parkinsonovu bolest. Ta je**na operacija je bila problem."

On je takođe priznao da se ne kaje ni zbog čega i da ne bi ništa promijenio u svom životu.

Otkrio je da ga je supruga Šeron pitala da li bi nešto promijenio kada bi mogao sve ispočetka, a on je priznao da ne bi, jer je imao sjajan život, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije