Jet set

Krili drogu u kutiji za sapun u sobi Lijama Pejna: Odmotava se klupko nakon tragične smrti

Krili drogu u kutiji za sapun u sobi Lijama Pejna: Odmotava se klupko nakon tragične smrti
Foto: Tanjug / AP | Krili drogu u kutiji za sapun u sobi Lijama Pejna: Odmotava se klupko nakon tragične smrti

Osoblje hotela u Buenos Ajresu, gdje je Lijam Pejn preminuo usljed pada, pod istragom je zbog sumnje da je pjevaču nabavljalo teške droge u danima koji su prethodili njegovoj smrti. Muškarci su optuženi za krijumčarenje raznih narkotika u pjevačev apartman u hotelu "Casa Sur" u luksuznoj četvrti Palermo, piše Dejli Mejl.

Drogu sakrili u kutiji sapuna

Pretpostavlja se da su sobar i još jedan član osoblja sakrili drogu u kutiji sapuna, koju su detektivi pronašli u Lijamovoj sobi nakon njegove smrti. Pretpostavlja se da je uprava "Casa Sura" bila svjesna neobičnog ponašanja dvojice zaposlenih i da je jedan član osoblja otpušten.

Detektivi su takođe ispitali zaposlene o njihovoj mogućoj ulozi u pjevačevoj smrti.

"U hotelu su bila dva muškarca koja su Lijama snabdijevala drogom", otkrio je blizak prijatelj Lijama Pejna.

"Slali su taksi vozila da preuzimaju pakete za njega. Jedan od tih muškaraca radio je u odjeljenju za čišćenje. Nakon Lijamove smrti primijetili su da je jedan taksi poslat na kućnu adresu zaposlenog. Menadžer hotela pitao ga je zašto je taksi otišao na njegovu kućnu adresu, a kad nije mogao da da objašnjenje, dobio je otkaz", dodao je.

"Radio je sve da ostane čist"

"Lijam je radio sve da ostane čist, ali čim je stigao u hotel, ti ljudi su mu nudili alkohol i drogu", istakao je Lijamov prijatelj.

Podsjetimo, policija u Buenos Ajresu objavila je da je Pejneova hotelska soba bila "u potpunom neredu", te da su brojni predmeti "bili razbijeni i razbacani". U saopštenju stoji i da su u unutrašnjem hotelskom dvorištu, gdje je pronađeno pjevačevo tijelo, nađeni i flaša viskija, upaljač i mobilni telefon.

Lijam Pejn umro je nakon pada s trećeg sprata hotela. Imao je 31 godinu, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije