Jet set

Koliko vrijedi kolekcija vjereničkog prstenja Dženifer Lopez

Koliko vrijedi kolekcija vjereničkog prstenja Dženifer Lopez
Foto: Tanjug/AP | Koliko vrijedi kolekcija vjereničkog prstenja Dženifer Lopez

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez je u životu bila vjerena čak šest puta, a četiri puta se udavala.

Od svojih je vjerenika dobijala je skupoceno vjereničko prstenje, koje je privlačilo pažnju gdje god da se pojavila.

Mnogi postavljaju pitanje šta će američka glumica i pjevačica uradili sa prstenom koji je dobila od glumca Bena Afleka, sa kojim se sad razvodi. On je viđen kako više ne nosi burmu.

Dženifer (54) se u avgustu 2022. godine vjenčala sa Benom (51), s kojim se drugi put u životu vjerila u aprilu iste te godine. Ben joj je dao prsten sa zelenim dijamantom koji simbolizuje sreću.

Ben i Dženifer su bili vjerenici i prije 20 godina. Tada joj je on dao "Hari Vinston" prsten napravljen od ružičastog dijamanta od 6,1 karata, međutim, tada nisu stali pred oltar.

Džej Lo je 1997. godine upoznala Ođanija Nou, sa kojim se vjerila kratko nakon što su se upoznali. U februaru iste godine su se vjenčali, a rastali se poslije godinu dana. Ođani je Dženifer dao vjerenički prsten od 100.000 dolara, sa velikim dijamantom i zlatnom trakom.

Pjevačica je, zatim, 2001. upoznala plesača Krisa Džada, u kojeg se odmah zaljubila. Džad ju je ubrzo i vjerio, a vjenčali su se iste godine. Razveli su se dvije godine kasnije. Iako nije poznato koliko je tačno Džad potrošio na vjerenički prsten, šuška se da mu je cijena bila najmanje 100.000 dolara.

Prije razvoda od Džada, Dženifer se prvi put vjerila sa Benom Aflekom, kog je upoznala 2001. na setu filma Gigli. Par je trebalo da se vjenča 2004. godine, ali su prvo odložili ceremoniju, da bi je onda i otkazali. Ben je na taj prvi vjerenički prsten potrošio vrtoglavih 1,2 miliona dolara, a kako pišu strani mediji, Džej Lo mu nikada nije vratila taj prsten, prenosi Politika.

Dženifer je prije prve veridbe sa Benom bila u vezi i sa pjevačem Markom Antonijem. Par je često prekidao vezu i mirio se, a konačno su se pomirili 2004, nakon što je Lopez otkazala vjenčanje sa Aflekom.

Tada je Mark vjerio Dženifer i dao joj takođe, "Hari Vinston" prsten, koji je imao smaragdno brušeni dijamant od 8,5 karata. Vrijednost prstena se procjenjuje se na četiri miliona dolara.

Džej Lo i Mark Antoni su se vjenčali, bili u braku 10 godina i dobili blizance Emu Maribel i Maksimilijana Dejvida, koji su u februaru proslavili 16. rođendan.

Nakon Marka, Dženifer se vjerila sa Aleksoma Rodrigesom, koga je upoznala 2005. godine. Vezu su započeli 2017. godine, a dvije godina kasnije se i vjerili. Aleks je svojoj vjerenici dao prsten sa smaragdno brušenim dijamantom od 15 karata. Prema procjenama juvelira, vrijednost prstena je između jedan i tri miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije