Jet set

Kojeg je holivudskog zavodnika zaludjela Katarina Radivojević

Kojeg je holivudskog zavodnika zaludjela Katarina Radivojević
Foto: Printscreen Instagram | Kojeg je holivudskog zavodnika zaludjela Katarina Radivojević

Glumica Katarina Radivojević, poznata po nesvakidašnjoj ljepoti, neukrotivom temperamentu i neospornom glumačkom talentu, oduvijek privlači veliku pažnju javnosti.

Iako već deset godina uspješno gradi međunarodnu karijeru, ljubavni život Katarine Radivojević i dalje intrigira mnoge. Njeno ime je sinonim za glumačke uspjehe, ali i one zavodničke. Malo ko zna da je Katarina u srce pustila jednog glumca.

Njeni romantični odnosi često su bili pod lupom medija, a jedno od najzanimljivijih poglavlja koje krasi ljubavni život Katarine Radivojević vezuje se za čuvenog glumca Benisija del Tora.

"To je bila velika ljubav, ali ja sam uvek znala šta hoću. U tom trenutku želela sam sve ili ništa, pa sam, kad je postalo jasno da ne možemo da izgradimo nešto trajno, nastavila dalje", izjavila je glumica o svojoj ljubavi sa holivudskim zavodnikom, prenosi Kurir.

Katarina ne krije da je ta veza bila strastvena, ali joj nije pružila ono što je željela – stabilan i zaokružen odnos.

Godine 2015. preselila se u Ameriku, gdje je dobila zelenu kartu i nastavila da gradi karijeru. Iako su joj holivudski snovi djelimično izmakli, Radivojevićeva nije odustala – nastavila je da snima filmove u Rusiji i Srbiji, neprekidno balansirajući između privatnog i profesionalnog života.

Pored glumačkih uspjeha, Katarina otvoreno govori i o svom izgledu, priznajući da genetika i vježbanje igraju ključnu ulogu u njenoj mladolikosti.

"Kada biste videli moje roditelje, sve bi vam bilo jasno. Genetika je ključna, ali i redovno vežbanje pomaže da telo ostane u formi čak i kada zbog obaveza ne stižem da treniram po nekoliko nedelja", otkrila je ona.

Iako je prirodno lijepa, Katarina priznaje da povremeno koristi botoks, ali u umjerenim količinama, jer je važno da zadrži prirodnu mimiku lica.

"Da, povremeno radim botoks, ali samo dovoljno da i dalje mogu da se namrštim, što je za mene kao glumicu ključno", zaključila je ona.

Podsjećamo, Katarina je rođena u Batajnici, a odrasla je u selu Salaš kod bake i djeda, gdje je već od malih nogu pokazivala interesovanje za umjetnost – balet, pjevanje, gimnastiku, a potom i glumu. Zato je upisala Fakultet dramskih umetnosti, a uloga Zone Zamfirove 2002. godine obezbijedila joj je status jedne od najtraženijih glumica u regionu.

Umjetnica nastavlja da inspiriše ne samo svojim glumačkim ostvarenjima, već i načinom na koji balansira između glamura i autentičnosti.

Ljubavni život Katarine Radivojević će i dalje interesovati mnoge, ali malo je srećnika koji će imati prilike da zaokupe njenu pažnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije