Jet set

Ko je nova djevojka Bogdana Bogdanovića? (VIDEO)

Ko je nova djevojka Bogdana Bogdanovića? (VIDEO)
Foto: Pixabay/Ilustracija | Ko je nova djevojka Bogdana Bogdanovića? (VIDEO)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, nedavno je uplovio u vezu sa Milicom iz Novog Sada.

Kako se navodi, Bogdanović je stariji od svoje nove izabranice pet godina, a ona mu je, pored porodice, bila velika podrška tokom takmičenja u Parizu.

Milica je završila Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom, a takođe je veliki ljubitelj putovanja.

“Bogdan nije dugo bio sam nakon što je raskinuo sa Sarom. On je taj koji uvek voli da preuzme inicijativu kad mu se neka devojka dopadne, pa je tako bilo i ovog puta. Svidela mu se na prvi pogled, odmah ju je "startovao" preko Instagrama, a pratio ju je već duže vreme i sve vreme joj je lajkovao svaku objavu. Vrlo brzo su se dogovorili da se upoznaju, kliknuli su na prvu i vrlo brzo su se smuvali. To je bilo malo pre Olimpijskih igara. Milica je zdušno navijala za njega tokom svih utakmica i slala mu je poruke podrške, a njemu je to tad baš značilo”, priča izvor Kurira i nastavlja...

“Dogovorili su se da vezu ne eksponiraju javno, što odgovara oboma. Ipak, znate kako kažu, ljubav se ne može nikako sakriti. Verovatno se i dalje ne bi saznalo za njih dvoje da se u javnosti nisu pojavile fotke i snimci s proslave naših olimpijaca pre neku noć u Beogradu. On je na proslavu došao sam, a Milica je u restoran došla malo posle njega u društvu drugarica i to poprilično neopaženo. Kako je noć odmicala i kako su se svi opustili pod uticajem koje čašice više, Bogdan ju je u jednom trenutku držao i oko struka, a zatim i malo niže, a zatim mu se bacila i u naručje i glavu mu naslonila na rame. Tokom cele noći prilazile su mu grupe devojaka, ali njega to nije zanimalo jer je svu svoju pažnju usmerio na Milicu, a tad to niko nije znao. Hemija između njih se oseća u vazduhu, a iako ne žele da pričaju svima o vezi, ljudi navijaju da ona traje što duže jer su super par”, završava priču sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije