Jet set

Ko je ljepotica iz Srebrenice koja ima dozvolu da vidi Mihaela Šumahera?

Ko je ljepotica iz Srebrenice koja ima dozvolu da vidi Mihaela Šumahera?
Foto: Instagram/lailahasanovic/Telegraf.rs | Ko je ljepotica iz Srebrenice koja imaju dozvolu da vidi Mihaela Šumahera?

Jedna od udarnih vijesti u Njemačkoj tokom vikenda bilo je vjenčanje kćerke Mihaela Šumahera, Đine, koja je sudbonosno "da" rekla Janu Betkeu, okružena porodicom i prijateljima u bajkovitoj vili na Majorci, koja je u vlasništvu Šumaherovih.

Kako navode njemački mediji, uz malu ogradu, tada se gotovo izvijesno po prvi put u javnosti pojavio i legendarni Mihael Šumaher nakon nesreće koju je imao na skijanju 2013. godine.

Od kada su ljekari spasili život legendarnog vozača Formule 1, nakon što je udario glavom o stijenu u francuskim Alpima, o Šumaheru se gotovo ništa ne zna, osim da je pod konstantnim nadzorom ljekara, a nikada se nije u javnosti ni pojavila njegova fotografija.

Kako je Bild naveo, Šumaher se pojavio na vjenčanju svoje ćerke, ali ne u široj javnosti, već samo pred užom porodicom - suprugom Korinom, ćerkom Đinom i njenim novopečenim suprugom, kao i sinom Mikom i njegovom djevojkom Lailom Hasanović.

Ko je Laila Hasanović?

Bild je naveo da je danska manekenka, koja je djevojka Šumijevog sina Mika, dobila dozvolu da uživo viđa Mihaela, što je najbolji znak da je prihvaćena u porodici.

Laila je rođena u Danskoj, ali je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Srebrenice, koju često i posjećuje.

Ona je 2019. godine bila i u užem izboru za Mis "Junivers" Danske, kada je ušla u finale tog takmičenja.

Zanima je novinarstvo, socijalni rad, a išla je u gimnaziju u Svendborgu.

Njih dvoje su ozvaničili vezu prošlog ljeta, kada su počeli da objavljuju zajedničke fotografije i snimke sa ljetovanja, dok su i prije toga nekoliko puta viđeni u javnosti, čak i na nekim trkama na kojima je Mik učestvovao.

Laila je zaštitno lice mnogih brendova, često snima kampanje za njih, a na Instagramu objavljuje i fotografije sa mnogih putovanja širom svijeta.

Poznato je i da je prije veze sa Mikom Šumaherom imala vezu sa poznatim danskim fudbalerom i reprezentativcem - Jonasom Vindom, koji je ponikao u Kopenhagenu, a trenutno igra za Volfsburg i procjenjuje se da vrijedi oko 20 miliona evra.

Lailu na Instagramu prati 337.000 pratilaca, a njemački mediji očekuju da uskoro i ona preuzme prezime Šumaher, te najavljuju svadbu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije