Jet set

Ko je Srpkinja koja je najbolja prijateljica Adrijane Lime (FOTO, VIDEO)

Ko je Srpkinja koja je najbolja prijateljica Adrijane Lime (FOTO, VIDEO)
Foto: N.N. | Ko je Srpkinja koja je najbolja prijateljica Adrijane Lime (FOTO, VIDEO)

Adrijana Lima skoro godinu dana nje postavila ništa na društvenim mrežama.

Nema je ni u javnosti, pogotovo nakon strašnih komenatara zbog njenog posljednjeg pojavljivanja. Ljudi joj ne mogu oprostiti to što se ugojila poslije treće trudnoće i što nikako ne može da skine višak kilograma.

Od kako se razvela do Marka Jarića, Adrijana je srećna u novom braku, a iz "prijašnjeg života" ipak je zadržala jednu prijateljicu. Naime, njena najbolja drugarica je ćerka srpskog trenera i fudbalera Radomira Antića, Ana koja je porijeklom iz Užica, piše Mondo.

Ana je po zanimanju stilistkinja, i koja je svoj san ostvarila upravo u Americi. Redovno se kreće u društvu poznatih, i veoma je ceijnjena u svijetu mode.

Upravo ju je jedan od poslovnih poduhvata i spojio sa Limom, a nakon toga su postale prijateljice za cijeli život. Osim što su često zajedno, nemaju problem ni da jedna drugoj javno čestitaju rođendane, ne skrivajući emocije.

"Srećan rođendan najpametnijoj, najbrižnijoj, najelegantnijoj, duhovitoj, prelijepoj osobi koja mi je najbolji prijatelj i na tome sam neizmjerno zahvalna. Volim te svim srcem", napisala je Lima svojevremeno i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Na to je Ana odgovorila da ona nju voli još više, da je Adrijana čista inspiracija i da je ponosna na nju.

Inače, lijepa stilistkinja je ranije bila u braku sa košarkašem Nikolom Lončarom sa kojim je dobila dvije ćerke, a par se razveo 2017. godine.

Interesantno je i da Ana Antić nije jedna od osoba kojoj smeta da je nazivaju ćerkom poznatog oca, već ističe da joj to imponuje.

Ćerka Radomira Antića je u emotivnoj ispovijesti u emisiji "Kec na jednaest" evocirala uspomene na svog oca, ali i otkrila koliko je bio cijenjen i poštovan širom svijeta, prenosi Stil.

"Ja sam toliko zahvalna mojim roditeljima... Ja sam ono što sam proživela sa njima. Stekla sam kontakte, živela sam po celom svetu i sva su mi vrata bila otvorena zahvaljujući mojim roditeljima i tome što su takvi kakvi jesu. Zato se i trudim da sa mojim ćerkama uradim isto, da one naslede od mene ono što su moji roditelji meni dali."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Antic (@anaantic)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije