Jet set

Kako Šumaher komunicira sa najbližima, jedna informacija izazvala buru

Kako Šumaher komunicira sa najbližima, jedna informacija izazvala buru
Foto: Screenshot/Instagram/michaelschumacher | Kako Šumaher komunicira sa najbližima, jedna informacija izazvala buru

Đina Šumaher, ćerka legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, udala se za svog partnera Jaina Betkea na Majorci, a ovaj veliki događaj proslavili su u društvu porodice, prijatelja i bliskih poznanika.

Spekulacije su se pojavile da je i njen otac, uprkos svom teškom zdravstvenom stanju usljed povrede na skijanju 2013. godine, prisustvovao vjenčanju.

Porodica Šumaher godinama drži privatne informacije o Mihaelovom stanju strogo u tajnosti, dok se on oporavlja u svom domu na Ženevskom jezeru u Švajcarskoj.

Međutim, svaka vijest o njemu izaziva veliku pažnju. Elizabeta Gregoraći, bivša supruga Flavija Brijatorea, jednom je izjavila da Šumaher komunicira s porodicom očima i da samo tri osobe imaju pravo da ga vide, ali te informacije porodica nikada nije potvrdila.

"Mihael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smiju da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiju i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega. Porodica, naravno, nikad nije potvrdila taj trač, kao ni bilo koji drugi", rekla je Elizabeta Gregoraći, bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea i tada podigla veliku buru, prenosi Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije