Jet set

Kaća Grujić ima ogromnu vilu sa bazenom, komšije otkrile detalje

Kaća Grujić ima ogromnu vilu sa bazenom, komšije otkrile detalje
Foto: Instagram | Kaća Grujić ima ogromnu vilu sa bazenom, komšije otkrile detalje

Katarina Grujić ovog ljeta je radila punom parom na Crnogorskom primorju, ali za razliku od svojih kolega ne mora da razmišlja koji hotel da rezerviše jer ima kuću u Budvi.

Vila na dva sprata, od kamena i betona, nalazi se blizu centra, a dovoljno je udaljena od njega i ušuškana da Grujići imaju svoj mir.

“Iskreno da vam kažem, ne znam otkad imaju ovu kuću. Ja sam moju kupila pre desetak godina i oni su već bili tu. Svako leto ih viđam. Katarinin otac Gruja, mnogo duže bude ovde, mesecima. Ranije su Kaća i njena sestra, dok su bile devojke, znale i po mesec, dva da budu ovde. Jako fine, kulturne, ljubazne, jednu ružnu reč ne mogu da kažem”, priča komšinica i nastavlja:

“Ranije, na početku njene karijere, često sam čula Kaću kako peva. Tu, pored njihovog bazena, kupaju se, sunčaju i samo pusti glas, lepo je zvučalo. Sad je sve dosta tiše i kod njih. Dolaze sa porodicama, kad imate malu decu, sve bude prilagođeno njima. Generalno su divne komšije, nemamo utisak da nam je u komšiluku, tj. meni, na deset metara od kuće, neka poznata, uspešna osoba”, navela je ona za Pink.

(Pink)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije