Jet set

Iva Majoli objavila prvu fotografiju s vjenčanja

Iva Majoli objavila prvu fotografiju s vjenčanja
Foto: Print Screen/Instagram | Iva Majoli objavila prvu fotografiju s vjenčanja

Na svom službenom Instagram profilu proslavljena teniserka Iva Majoli objavila je i prvu fotografiju sa svog vjenčanja, održanog prošle sedmice u Milanu, a na kojoj pozira sa suprugom Robertom Calegarijem, nakon što su izmijenili vjenčano prstenje.

Uz dva emotikona srca i datum, 6. 10. 2022., Iva Majoli i sama je potvrdila kako se prošle sedmice u Milanu udala za talijanskog preduzetnika Roberta Calegarija. S osmijehom od uha do uha, Iva je pozirala sa novopečenim suprugom nakon što ih je matičar vjenčao, a oboje su potom uzvanicima pokazali ruke s vjenčanim prstenjem.

Već danima cure fotografije i snimci s vjenčanja održanog u Milanu, no tek je sada, gotovo sedam dana kasnije, Iva Majoli odlučila i sama objaviti fotografiju koja joj je, očito, posebno draga. Za Roberta Calegarija se udala u milanskoj vijećnici, a slavlje se nastavilo u hotelu Principe di Savoia.

Čestitke su ubrzo počele stizati sa svih strana, a među prvima bile su tu Nina Badrić, Sandra Perković, Maja Šuput, Nives Ivanišević...

Da se udaje, saznalo se nakon što su na društvene mreže počele curiti fotografije i snimci s njezine djevojačke večeri. Udajom za talijanskog preduzetnika, najbolja hrvatska teniserka svih vremena i osvajačica Roland Garrosa u Parizu 1997. godine, svoju je zagrebačku adresu zamijenila - milanskom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije