Jet set

Hajdi Klum počastila fanove svojim grudima: "Odrasla sam uz puno golotinje" (FOTO)

Hajdi Klum počastila fanove svojim grudima: "Odrasla sam uz puno golotinje" (FOTO)
Foto: Instagram / Screenshot | Hajdi Klum počastila fanove svojim grudima: "Odrasla sam uz puno golotinje" (FOTO)

Bivša njemačka manekenka Hajdi Klum (51) ponovno je oduševila svoje obožavaoce.

Njemačka ljepotica objavila je kratki video u kojem pozira u bikiniju ukrašenom cirkonima na Instagram storiju, a koji ističe njen seksi dekolte.

Ranije ovog mjeseca Hajdi i njezin suprug, muzičar Tom Kaulic (34), odletjeli su u St. Barts kako bi proslavili petu godišnjicu braka, a ona je uživala na plaži sunčajući se u toplesu.

Ranije je izjavila da je njoj to sasvim normalno s obzirom na to da je "odrasla uz puno golotinje".

"Tako mi je smiješno koliko ljudi priča o tome. Trebali bi i sami isprobati jednom biti u toplesu. U Francuskoj je to posve normalna stvar, ne radim ništa čudno. I uvijek idem na plažu kad tamo nema puno ljudi", komentarisala je reakcije na njene golišave fotografije.

Foto: Instagram / Screenshot
Foto: Instagram / Screenshot

U intervjuu za People 2023. godine priznala je da i kod kuće voli biti gola, na radost svog supruga i zgražanje njene djece.

"Danas mi je super ugodno kad sam gola. Do te mjere da mi djeca znaju reći: 'Mama, dolazi mi prijatelj. Pokrij se.' Čim nam neko dolazi, obučem top, ali ako nema nikoga, ja odmah grudi na sunce. Ne volim kad mi se vide one linije od badića jer nosim razne odjevne kombinacije", izjavila je.

Klum ima kćerku Leni s bivšim dečkom Flaviom Briatoreom, a sinove Henrija, Johana i Loua s bivšim suprugom Sealom s kojim je bila u braku od 2005. do 2014. godine. Danas je u sretnom braku s Tomom Kaulicom za kojeg se udala 2019.

(Jutarnji list)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije