Jet set

Glumica na bizaran način održava mladolik izgled, ljekari kažu da je opasan

Glumica na bizaran način održava mladolik izgled, ljekari kažu da je opasan
Foto: Screenshot/Instagram/sandrabullockofficial | Glumica na bizaran način održava mladolik izgled, ljekari kažu da je opasan

Šarmantna Sandra Bulok je odavno na malim ekranima, međutim, njen izgled se skoro nimalo nije promijenio.

Ipak, ono što je primjetno jeste da se lijepa glumica nije podvrgla nikakvim estetskim korekcijama, ali je jednom prilikom otkrila i koja je njena tajna kada su bore u pitanju.

Poznato je da se neke slavne dame podvrgavaju bizarnim tretmanima lica, poput Kim Kardašijan koja traži da joj ubrizgavaju njenu krvnu plazmu, ali Sandra ipak nije otišla toliko daleko.

Ova glumica koristi kremu za hemoroide i tako njeguje predio oko očiju.

"Mazanje kreme za zadnjicu ispod očiju je jedna od mojih najboljih tajni ljepote, sprečava pojavu bora", rekla je ona jednom prilikom.

Ipak, ljekari nisu mišljenja da je dobro njegovati taj predio na ovaj način jer te kreme sadrže neke supstance koje ne bi trebalo da dođu u kontakt sa očima, a povećava se i rizik od nastanka glaukoma ili katarakte. 

Mnogo je jednostavnije i bezbjednije da se koriste kreme koje su namijenjene predjelu oko očiju, ali Sandra se još uvijek nije predomislila.

Inače, Sandra je prošle godine ostala bez dugogodišnjeg partnera Brajana Rendala, a kako su mediji kasnije prenosili, glumica je opet spremna za novu ljubav, prenosi Superžena.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije