Jet set

Džej Lo i Ben Aflek nisu imali predbračni ugovor: Šta će sve morati da dijele?

Džej Lo i Ben Aflek nisu imali predbračni ugovor: Šta će sve morati da dijele?
Foto: Twitter / Printscreen | Džej Lo i Ben Aflek nisu imali predbračni ugovor: Šta će sve morati da dijele?

​Nakon što je Dženifer Lopez podnijela zahtjev za razvod braka od Bena Afleka portal Daily Mail razmotrio je finansijske posljedice razlaza slavnog para, sa njihovim bogatstvom čija je vrijednost procijenjena na 640 miliona dolara.

Vijest o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka uslijedila je nakon višemjesečnih spekulacija da se par rastao, a problemi u vezi su dominirali na naslovnicama posljednjih mjeseci.

Lopezova je u utorak podnijela papire za razvod kako bi okončala svoj brak sa Aflekom bez advokata na Višem sudu okruga Los Anđelesa, a upućeni su otkrili da između para ne postoji predbračni ugovor, a Lopezova ga nije spomenula u pravnim dokumentima.

Nepostojanje predbračnog ugovora ukazuje na to da bi zarada koju su zvijezde ostvarile tokom dvije godine zajedno bila klasifikovana kao “imovina zajednice”, piše TMZ.

Jedna velika imovina oko koje će par morati da se dogovori je kuća od 60,85 miliona dolara na Beverli Hilsu u Kaliforniji koju su kupili prošle godine.

Bivši par je kuću – koja ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila – u junu oglasio na 65 miliona dolara, a zatim je ponovo stavio na prodaju nakon nedavnih renoviranja za 68 miliona dolara.

Vila se prostire na 38.000 kvadratnih metara, a zakon o državnom porezu mogao bi da igra ulogu u povećanju cijene, pošto Kalifornija oporezuje kuće prodate za najmanje 10 miliona dolara sa naplatom od 5,5 odsto, izvijestio je TMZ prošlog mjeseca.

Kuća izgrađena 2000. godine okružena je imanjem veličine jednog odmarališta i ima bazen sa pogledom na okolna brda i penthaus za goste od 5.000 kvadratnih metara, piše Mansionglobal.com.

Prema pisanju "Daily Maila" par će dijeliti i sljedeće stavke koje su stekli zajedno tokom vremena kada su bili u braku.

Zarade koje su oboje ostvarili snimajući i režirajući filmove od 2022. godine.

Takođe tokom braka pjevačica je pokrenula brend alkoholnih pića, Delola Spritz.

Lopez i Aflek su mjesecima pokušavali da se dogovore oko imovine, a upućeni su rekli da su pregovori s vremena na vrijeme bili ‘sve oštriji’, pri čemu njih dvoje nisu direktno vodili pregovore.

Lopez je platila mnoge troškove tokom dvogodišnjeg braka, rekli su izvori za Radar Online u julu, napominjući da je Aflek ‘gunđao zbog trošenja novca’.

Izvori su za Radar Online rekli da je Dženifer Lopez zahtijevala pun popis onoga što je ona potrošila u odnosu na ono što je on potrošio jer želi da joj vrati sav novac koji je ona "uložila“.

Navode da nije ona ta koja je odustala od njihovog braka i osjeća se izdano te želi da sve svede na ravne časti, piše "Daily Mail", a prenosi "CDM".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije