Jet set

Dragana Mirković godinama se bori s bolešću

Dragana Mirković godinama se bori s bolešću
Foto: Screenshot/Youtube | Dragana Mirković godinama se bori s bolešću

Oduvijek omiljena u narodu i među kolegama, divi srpske estradne scene nije sve med i mlijeko u životu.

Jedna od najpopularnijih i najvoljenijih pjevačica Balkana, Dragana Mirković, može se pohvaliti karijerom koja traje decenijama i uspjehom koji je mnogima nedostižan.

Iako na prvi pogled njen život djeluje kao bajka, sa slavom i uspjehom došle su i neizbježne posljedice – zdravstveni problemi sa kojima se suočila posljednjih godina.

Prije nekoliko godina, Dragana je otkrila da joj je štitna žlijezda ozbiljno oštećena, što je prinuđuje da do kraja života koristi odgovarajuće lekove.

"Problemi sa štitnom žlezdom nastali su jer sam mnogo toga prećutala. Zaista zna da bude bolno kad osećate knedlu u grlu, kada želite nešto da kažete, a sami sebi ne dozvoljavate. Sve vam je jasno, svi znaju istinu, ali svi ćutimo", otvoreno je podijelila Dragana jednom prilikom, prenosi Srbija danas.

Da bi obuzdala bolest, osim terapije, Dragana je odlučila da promijeni životne navike i unese pozitivne promjene u svakodnevicu.

Kako prenosi izvor blizak pjevačici, ona se okrenula prirodnim suplementima koji detoksikuju organizam i značajno pomažu funkciji štitne žlezde.

"Reč je o prirodnim detoks suplementima koji pomažu telu i poboljšavaju rad štitne žlezde," rekao je izvor za „Alo!" i dodao:

"Dragana je, uz upotrebu suplemenata, promenila i način ishrane, što joj nije predstavljalo problem jer ionako vodi računa o kilaži. Svesna je da je zdrava ishrana najbolja prevencija starenja. Ovaj novi režim ne samo da će pospešiti rad njene štitne žlezde, već će joj doneti i dodatne benefite."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije