Jet set

Demi Mur u najrizičnijoj haljini dosad (FOTO)

Demi Mur u najrizičnijoj haljini dosad (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Demi Mur u najrizičnijoj haljini dosad (FOTO)

Holivudska diva ne prestaje da iznenađuje svojim nestvarnim izgledom.

Demi Mur je bila jedna od zvanica Muzeja filmske akademije u Los Anđelesu i tokom gala večeri ponovo pokazala nestvarnu liniju, šarm, eleganciju i mladolikost.

Glumica je prošetala u metalik dugoj haljini sa popriličnom smjelim šlicem koji je pokazao njene duge noge, dok je V izrez nenametljivo istakao grudi.

Modno izdanje Demi Mur je bila najzanimljivije zbog golih leđa, ali i bretela haljine koje dopiru samo malo preko ramena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Reklo bi se da postoji rizik ukoliko se glumica naglo okrene da sve spadne, međutim, Demi je ovo iznijela bez ikakvih nezgoda.

I ona je poklekla pred šljokicama i cirkonima, pa je i njena haljina bila prekrivena ovim ukrasima koji su preplavili dosada sve modne događaje.

Nenametljiva šminka i nonšalantno pokupljena kosa u punđu koju možete napraviti i kod kuće, bile su Demin izbor za ovo gala veče, prenosi B92.

Tokom poziranja su mnogi primijetili i kakve mišiće slavna glumica ima, a sve duguje strogom režimu kog se pridržava već godinama. Podsjetimo, Demi Mur je napunila 61 godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije