Jet set

Čola na proslavi punoljetstva sina Duška Šarića: Za sat 60.000 evra (VIDEO)

Čola na proslavi punoljetstva sina Duška Šarića: Za sat 60.000 evra (VIDEO)
Foto: Screenshot/Instagram | Čola na proslavi punoljetstva sina Duška Šarića: Za sat vremena zaradio 60.000 evra (VIDEO)

Duško Šarić i njegova bivša supruga Svetlana Ceca Dimitrić napravili su gala slavlje povodom 18. rođendana njihovog sina, a na proslavu u jednom poznatom restoranu je došla gotovo čitava estrada.

Kako prenose mediji u Srbiji, jedan od počasnih gostiju bio je legendarni pjevač Zdravko Čolić, koji se u jednom momentu latio mikrofona i doveo atmosferu do usijanja!

On je sjedio za stolom pored Duška i zapjevao čuvene stihove njegove pjesme "Noć mi te duguje", a na njegov glas i emociju niko od prisutnih nije ostao ravnodušan.

Ostali gosti pjevali su uglas sa Čolom i uživali u njegovoj izvedbi vanvremenskog hita, a slike i snimci sa veselja preplavili su društvene mreže.

Kako se saznaje, pjevač je za sat vremena pjevanja dobio nevjerovatnu svotu novca u iznosu od 60.000 evra.

Inače, Zdravko je prije 18 godina pjevao na proslavi rođenja Šarićevog nasljednika, a tokom proslave punolejtstva zapjevale su, pored njega, brojne zvijezde poput Nataše Bekvalac, Tanje Savić, Baje Malog Knindže, Maje Berović, Stevana Anđelkovića i Goge Sekulić.

Brat narko-bosa Darka Šarića, Duško Šarić i sam je osuđivan zbog pranja novca.

Duška i njegovog sina su pogodile su pjesme Baje Malog Knindže koji je pjevao samo za njih.

''Ptico Moja, Beli Labude'' i ''Čuvaj mi se sine'', posebno su pogodile Duška i njegovog sina koji su se grlili i držali za ruke i uglas pjevali poznate stihove:

“Čuvaj mi se, sine stara majka kuka svaka bi fukara da ubije vuka”.

Inače, Mateja je Šarićev sin iz prvog braka sa Svetlanom Cecom Šarić, sa kojom je ostao u dobrim odnosima i nakon razvoda prije skoro 15 godina. Na slavlju je bila prisutna i njegova druga supruga Nina.

@podzemlje.republika Duško Šarić, brat narko-bosa Darka Šarića, proslavio je 18. rođendan sinu Mateji, a jedan od gostiju bio je i čuveni Zdravko Čolić. On se u jednom trenutku latio mikrofona i zapevao svoje hitove. #darkosaric #duskosaric #zdravkocolic #rodjendan #punoletstvo #proslava #republika  original sound - podzemlje.republika

Ko je Duško Šarić?

Duško Šarić je brat Darka Šarića protiv kog se vodi postupam za planiranje ubistva i diskreditaciju Nebojše Joksovića, koji je bio svjedok saradnik u postupku u kom je Šarić pravosnažno osuđen za šverc 5,7 tona kokaina.

Optuženi u ovom postupku je i Duško koji je najpre bio u bjekstvu, a onda se zajedno sa Milanom Vučinićem predao policiji 4. januara 2024. godine. Do tada im se sudilo u odsustvu u postupku protiv Šarića i još 14 osoba koje se terete za planiranje ubistva i diskreditaciju svjedoka saradnika Nebojše Joksovića.

Na prvom ročištu Duško Šarića je negirao izvršenje krivičnih djela za koja ga Tužilaštvo za organizovani kriminal optužuje, te u odbrani rekao da “ne priznaje navode optužnice“.

“Nisam učinio nijedno krivično delo koje mi se stavlja na teret. Nije mi ni najjasnije kako sam se našao na optužnici. Nisam radio nikakva krivična dela. Nisam član nikakve organizovane kriminalne grupe”, kazao je u svoju odbranu Duško Šarić i naveo koga sve od optuženih poznaje.

“Danilo Odović mi je bivši zet. Bojana Stanojkovića poznajem. Sa Aleksandrom Boškovićem se privatno družim nekoliko godina. Danila Stojanovića i Milutina Radovanovića poznajem površno. Arso Šarić mi je rođak. Milana Vučinića poznajem dugi niz godina. Svedoka saradnika Nebojšu joksovića nisam mogao da diskreditujem, sa njim nemam nikakve veze, a i zašto bih ga diskreditovao kada je u to vreme Darko Šarić bio pravosnažno osuđen. Nisam postrekavao policijske službenike, nisam im obećavao ni davao nikakav novac, nisam im plaćao proslave ni ručkove. Od 1997. živim u Beogradu, imam četvoro dece, više puta sam podnosio zahtev za državljanstvo, ali ga nikad nisam dobio”, naveo je on.

Apelacioni sud u Beogradu je 9. maja ove godine potvrdio rješenje kojim je određeno jemstvo za ukidanje pritvora Duška Šarića i Vučinića.

Nakon polaganja jemstva je obojici pritvor zamijenjen kućnim pritvorom uz elektronski nazdor.

Za Duška Šarića na ime jemstva upisana je hipoteka u vrijednosti od 800.000 evra, a za Milana Vučinića od 300.000 evra.

U julu ove godine mu je ukinuta mjera kućnog pritvora u kom je bio od aprila 2024. godine, ali mu je određena blaža mjera zabrane napuštanja boravišta.

Takođe, Duško Šarić je u Crnoj Gori osuđen na osam godina zatvora zbog pranja novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije