Jet set

Bura zbog "kafanskog skandala" direktora HEP-a, spominju i Hanku Paldum

Bura zbog "kafanskog skandala" direktora HEP-a, spominju i Hanku Paldum
Foto: Nezavisne/Arhiva | Bura zbog "kafanskog skandala" direktora HEP-a, spominju i Hanku Paldum

Direktori svih Operatora distribucijskog sustava državne kompanije Hrvatska elektroprivreda su prije nešto više od dva mjeseca blizu Slavonskog Broda tulumarili o trošku HEP-a, pišu hrvatski mediji.

Osim 21 direktora, na zabavi su bili i saradnici, ukupno između 30 i 40 ljudi, a zabavljala ih je poznata pjevačica sevdalinki i folka iz BiH Hanka Paldum.

No iz HEP-a tvrde kako oni nisu platili nastup Hanke Paldum te da su u restoranu tada bili i drugi gosti, a među njima i pjevači.

Restoran Paljevine, kako je Telegramu potvrdio i vlasnik, slavonskobrodski ugostitelj Ljubo Prkačin, zatvorenog je tipa te se u njega ne može doći nenajavljen. Primaju samo unaprijed najavljene grupe od oko 25 gostiju, rekla im je vlasnikova supruga Andrea Prkačin.

Vlasnik restorana Prkačin tvrdi kako je Paldum imala nekakvih problema na granici pa ga je zvala za pomoć, na što joj je on rekao da dođe u restoran u kojem su se zabavljali HEP-ovci.

No Telegramov izvor kaže kako je "priča malo drugačija" te da je Nikola Šulentić, direktor HEP-ove kćerke kompanije Operator distribucijskog sustava d.o.o., strastveni obožavatlac Hanke Paldum, pa su se domaćini potrudili ugoditi mu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije