Jet set

Brenda iz "Beverly Hills 90210" vodi borbu s opakom bolesti

Brenda iz "Beverly Hills 90210" vodi borbu s opakom bolesti
Foto: Twitter / Printscreen | Brende iz "Beverly Hills 90210" vodi borbu s opakom bolesti

​Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Šanen Doerti podijelila je na svom profilu na Instagramu fotografiju kojom je očarala hiljade svojih pratilaca dok vodi borbu s četvrtim stadijumom raka, koji joj se nedavno proširio na mozak.

52-godišnja glumica zadivila je sve svojom pojavom, dok se u njenom životu u posljednje vrijeme nižu samo loše vijesti. Na fotografiji pozira u društvu prijatelja, dok na sebi nosi samo bijeli džemper u stilu haljine, tamne hulahopke i visoke crne čizme.

"Izgledaš sjajno", "Apsolutno predivna", "Ma oduzimaš nam dah", "Prekrasna, jaka", "Prava ljepotica i kraljica", "Ne postoje riječi koje bi tebe opisale", "Kako je lijepo vidjeti te", "Nadam se da se i osjećaš dobro jednako koliko i izgledaš dobro", "Predivna izvana i iznutra", samo su neki od komentara koje je dobila.

Šanen se nedavno nakon dugo vremena susrela sa svojim kolegama iz kultne serije koja im je obilježila život, što je za nju bilo posebno emotivno iskustvo.

Razlog njihovog okupljanja bio je Kon panel na Floridi, a osim Šanon na njemu su se pojavili Tori Speling, Džejson Pristli, Dženi Gart, Ian Ziering, Brajan Ostin Grin i Gabriel Karteris te svi zajedno razgovarali o seriji i odgovarali na pitanja brojnih obožavalaca.

Bilo je to emotivno okupljanje za sve, a pogotovo za Šanen, koja inače ima četvrti stadijum raka dojke i koja je od publike dobila najglasnije ovacije, zbog čega se rasplakala.

"Puno vam hvala. Vi ljudi znate koliko volim plakati. I čini se da stvarno volim. Pa hvala", našalila se na svoj račun vidno dirnuta glumica.

Šanen je u junu otkrila da joj se rak proširio na mozak i na Instagramu objavila video u kojem je bila podvrgnuta terapiji zračenjem te otkrila da su joj ljekari uklonili tumor nakon što je CT sken utvrdio da su se stanice raka proširile.

"Vodim bitku za život, s kojom se nosim svaki dan. Mislim da mi stvarno super ide. Jako dobro mi idu i zaruke, udaje i razvodi, i to mi jako dobro ide", našalila se na svoj račun nakon što se u aprilu rastala od svog trećeg supruga, fotografa Kurta Isvarienka nakon 11 godina braka.

"Razvod je zadnje što je Šanen htjela. Nažalost, osjećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentici Kolier Grim jer je ona intimno umiješana u to", rekla je kratko njena predstavnica Lesli Sloan i tako sugerisala da je razlog razvoda bila druga žena.

Šanen je rak prvi put dijagnostifikovan 2015. godine, zatim se povukao 2017., a 2020. objavila je da se vratio, prenosi "ShowBuzz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije