Jet set

Bosanka na bunga bunga zabavama obezbjeđivala djevojke za Berluskonija

Bosanka na bunga bunga zabavama obezbjeđivala djevojke za Berluskonija
Bosanka na bunga bunga zabavama obezbjeđivala djevojke za Berluskonija

Glumica Sabina Beganović našla se u centru talijanske, ali i svjetske pozornosti nakon što je u jednom televizijskom intervjuu priznala da je organizovala famozne "bunga bunga" zabave premijeru Italije Silviju Berluskoniju

Sabina Beganović koja sama sebe zove "kraljica pčelica" rođena je prije 35 godina u Njemačkoj, otac joj je Bosanac, a majka Njemica. Željna slave i novca, prije nekoliko godina napustila je Njemačku i preselila se u Rim, gdje se nametnula nekim filmskim producentima, pa je dobila nekoliko uloga. Uzela je umjetničko ime Sabina Began.

Nije puno trebalo da uđe u visoke krugove i dobila je ulogu u filmu "Atlante" u kome je pokazala svoj raskošni stas. Ubrzo se ubacila na TV Mediaset čiji je vlasnik Berluskoni i uskoro je došla u vezu sa njima, a onda je dobila ulogu u TV seriji "Casa Vianello".

To joj je omogućiilo da često bude gošća u Berluskonijevoj vili Ćertoza i tada počinje njen uspon. Italijanski premijer daje joj posao domaćice u vili, ona preuzima u svoje ruku organizaciju svakog prijema i partija i dobiva nadimak Regina ape (Pčela kraljica). Na desnoj nozi ima tetovažu:" Susret koji me je promijenio. S.B.". Neki kažu da se radi o njenim incijalima, ali većina misli da su to inicijali Silvija Berluskonija. Sabina Beganović za sada šuti, ne daje nikakve izjave i povukla se u svoj apartman u Rimu "dok oluja prođe".

Kaže da je Berluskoni vrlo duhovan čovjek i on joj je "navodno" pomogao da i ona takođe pronađe vjeru.

"On voli i poštuje Boga. On je čovjek posvećen vjeri i njegov dom je pun raspela. On je divna osoba, odana vjeri, i istinski vjernik. On je vrlo duhovan i mene je takođe izveo na taj put", rekla je Beganović. Prema pisanju Daily Telegrapha, voditelj radioemisije u kojoj je to izjavila više ju je puta pitao je li ozbiljna i šali li se. Ona je i dalje nastavila hvaliti Berluskonija i, štoviše, pokazala i tetovažu s inicijalima premijera.

Italijanska štampa prije nekoliko mjeseci pisala je da je ona zapravo šefica privatnog harema premijera, ali bez ikakvih dokaza.

"Organizirala sam Berluskoniju zabave u njegovoj vili zato što je bio usamljen. Nisu to bile orgije, samo smo se družili, jeli, pili i pjevali", kazala je Sabina Beganović.

Silvijo Berluskoni ovih dana treba stati na optuženičku klupu zbog plaćanja maloljetnice, ali je unaprijed poručio da neće doći na suđenje jer ima državničke obaveze u Bukureštu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije