Jet set

Bolna sudbina glumice iz "Selo gori, a baba se češlja"

Bolna sudbina glumice iz "Selo gori, a baba se češlja"
Foto: Instagram / Printscreen | Bolna sudbina glumice iz "Selo gori, a baba se češlja"

​Glumica Ana Sakić publika najviše pamti po ulozi Ingrid u seriji "Selo gori, a baba se češlja", a o njenom privatnom životu se ne zna mnogo.

Ipak, poznato je je Ani život obilježila velika porodična tragedija njen rođeni brat oduzeo je sebi život prije više od 10 godina.

Ana je jednom prilikom pričala o bolnoj temi i otkrila kako je uspjela da prebrodi težak period.

"Ta tragedija je bila za vrijeme moje akademije i da nije bilo mog divnog profesora Vladimir Jevtovića možda i ne bih bila tu gdje jesam i ne bih bila glumica. On me je podržao i pomogao da izguram sve to. Svako od nas treba da nosi svoj krst" ispričala je glumica svojevremeno.

Gubitak brata je teško podnijela, ali joj je porodica bila veliki oslonac kao i religija, u kojoj je pronašla veliki oslonac.

Ana je jednom prilikom govorila o svom životu i tada je priznala da je srećna u ljubavi. "Od onih sam koji ne priča puno o privatnom životu, ali ne krijem da još uvijek moje srce pripada tom istom direktoru fotografije, sa kojim nikada dosad nisam sarađivala u projektima. Ali su direktori fotografije uvijek najbolji likovi u svim projektima," rekla je Ana tada, a prenosi "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije