Jet set

Anja Tejlor-Džoj: Ona je najljepša žena svijeta (FOTO)

Anja Tejlor-Džoj: Ona je najljepša žena svijeta (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | Anja-Tejlor Džoj: Ona je najlepša žena svijeta (FOTO)

​Nauka o ljepoti uvrstila je Anju Tejlor-Džoj, Belu Hadid i Margo Robi među deset najatraktivnijih žena na svijetu prema Zlatnoj mjeri "Beauty Phi", koji mjeri tjelesno savršenstvo.

Ali ove zadivljujuće starlete nisu oduvijek izgledale kao danas - s najboljom holivudskom njegom kože i šminkom pri ruci da poboljšaju svoj izgled.

Upečatljive fotografije prije i poslije pokazuju kako su glumice i modeli transformisale svoja lica tokom godina, a iza njih stoji moć kozmetičkih stručnjaka, stilista i frizera.

U nekim slučajevima, A-listeri su čak priznali da su podvrgnuti ozbiljnoj plastičnoj operaciji ili drugim "dotjerivanjima".

Anja Tejlor-Džoj na vrhu je naučne ankete za najljepšu ženu na svijetu.

Njene oči, obrve, nos, usne, brada, čeljust i oblik lica izmjereni su i bili su najbliži ideji starih Grka o "ženi savršenog izgleda".

Doktor De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu, rekao je: "Anja Tejlor-Džoj imala je najviše ukupnih očitavanja za položaj svojih očiju, s rezultatom od 98.9 odsto, što je samo 1.1 odsto daleko od savršenog oblika.

Još je dodao:

"Anja je takođe imala najvišu ocjenu za svoje obrve i bila je blizu vrha u gotovo svim kategorijama osim u usnama", prenosi "DailyMail".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije