Horoskop

Tri horoskopska znaka koja sabotiraju sopstvenu sreću

Tri horoskopska znaka koja sabotiraju sopstvenu sreću
Foto: Unsplash | Tri horoskopska znaka koja sabotiraju sopstvenu sreću

Kada se upitamo koji horoskopski znak je najskloniji samosabotaži, zapravo treba da saznamo koji znak se često "zaglavi" u 12. Polju.

To je kako kažu astrolozi kuća koja se najviše opire da bude otjelotvorena, prenosi "Purewow".

Djevica

Djevice su poznate po tome što su orijentisane na detalje i beskrajno pedantne, a sa Lavom u 12. polju kojim vlada Sunce, istovremeno vole i mrze svjetlost reflektora. Dvanaesto polje kojim upravlja Sunce čini da se Djevice pretjerano identifikuju sa svojim samosabotirajućim navikama i imaju osjećaj ponosa zbog svoje potrebe za kontrolom.

Najgore je to što čak i nakon što zasluže svoju slavu, izbjegavaju da preuzmu bilo kakvu zaslugu.

Lav

Lavu je potrebna magija reflektora, ali čak i ovaj veoma upadljiv znak, koji voli da bude u centru pažnje, može se smatrati samodestruktivnim. Sa 12. poljem kojim vlada Mjesec, Lavovi imaju tendenciju da sakriju svoja prava osjećanja i zaštite srce,  ubjeđujući sve da zaista žive savršen, glamurozan život.

Strijelac

Njihovim 12. poljem vlada Mars - planeta akcije, kretanja i sukoba. Poznati po svojoj veseloj prirodi, mrze da ih se posmatra u negativnom svjetlu, tako da se često povlače "u nevolji". Imaju tendenciju da se usredsrede na pogrešne stvari umjesto da samo obave posao koji je pred njima, prenosi Ona.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije