Horoskop

Pun Mjesec u Ribama nekim znacima donosi ostvarenje najveće želje

Pun Mjesec u Ribama nekim znacima donosi ostvarenje najveće želje
Foto: Pixabay/Ilustracija | Pun Mjesec u Ribama nekim znacima donosi ostvarenje najveće želje

Pun Mjesec je uvijek poseban trenutak u astrologiji, a danas, 18. septembra 2024. godine, ovaj nebeski fenomen odvija se u znaku Riba.

Ovaj Mjesec donosi duboku emocionalnu energiju, ojačava intuiciju, podstiče snove i vodi ka ispunjenju želja koje nosimo u srcu.

Za određene horoskopske znake, ovaj pun Mjesec u septembru će biti posebno značajan. Energija koju donosi najviše će uticati na četiri znaka, otvarajući im vrata za ostvarenje najveće životne želje. Bilo da se radi o ljubavi, karijeri ili ličnom napretku, ovi znakovi će biti blagosloveni posebnim prilivom kosmičke energije.

Ribe

Ribe, kao znak u kojem se ovaj pun Mjesec dešava, biće na vrhuncu svojih moći. Njihova mašta, kreativnost i intuicija dosegnuće novi nivo, što će im pomoći da jasnije vide put ka ostvarivanju svojih želja. Ribama je svojstveno da često sanjare, ali sada će im se ukazati prilika da te snove pretvore u stvarnost. One će osjećati unutrašnji mir i dublju povezanost sa svojim pravim potrebama.

Jedna od najvećih želja Riba mogla bi se odnositi na lični rast i duhovni razvoj. Energija punog Mjeseca u njihovom znaku donijeće im jasnoću u vezi sa tim šta je zaista važno u životu. Ribe će sada imati snagu da ostave iza sebe sve što ih je sputavalo – bilo to stari odnosi, negativne misli ili nesigurnosti. Sada je trenutak za ispunjenje njihovih snova, a svemir će ih podržati u svakom koraku.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnoj prirodi i snažnoj povezanosti sa porodicom. Pun Mjesec u Ribama će im donijeti priliku da se njihove najdublje želje u vezi sa ljubavlju i porodicom ostvare. Ovaj Mjesec donosi im emocionalno iscjeljenje i produbljenje odnosa sa bliskim osobama.

Ako su Rakovi imali nesuglasice u ljubavi ili su željeli stabilniji i ispunjeniji emotivni život, sada će to moći da postignu. Energetski uticaj Riba otvara prostor za iskrenost, oproštaj i dublju povezanost sa partnerom. Rakovi koji su dugo čekali na ljubav svog života sada mogu očekivati da im se želje konačno ostvare. Porodični odnosi, koji su ključni za Rakove, takođe će procvjetati u ovom periodu. Osjećaće podršku i ljubav svojih najmilijih, što će im dati snagu da krenu naprijed ka ostvarivanju svojih snova.

Škorpija

Škorpije su znakovi transformacije, a ovaj pun Mjesec u Ribama donosi im priliku da konačno ostvare svoje profesionalne ambicije. Mjesec u Ribama osvjetljava njihove duboke unutrašnje želje i ambicije koje su možda dugo skrivale od svijeta. Sada je vrijeme da preuzmu kontrolu nad svojom karijerom i naprave značajan iskorak ka uspjehu.

Škorpije će u ovom periodu doživjeti emotivnu transformaciju koja će im omogućiti da jasno vide šta žele u životu i kako to da postignu. Možda će osjetiti potrebu da promijene karijeru, pokrenu vlastiti posao ili se okrenu novim poslovnim projektima koji su više u skladu sa njihovim unutrašnjim bićem. Pun Mjesec u Ribama donosi im snagu da se oslobode strahova i sumnji koji su ih možda kočili u prošlosti, dajući im hrabrost da se suoče sa izazovima i ostvare ono o čemu su dugo sanjali.

Bik

Bikovi su praktični i materijalno orijentisani, a ovaj Pun Mjesec im donosi priliku za finansijski napredak i ostvarenje materijalnih želja. Iako su Bikovi često fokusirani na stabilnost, u ovom periodu će imati priliku da prošire svoje horizonte i postignu finansijski uspjeh koji su dugo priželjkivali.

Mjesec u Ribama podstiče Bikove da oslobode svoju kreativnost i razmisle o novim načinima da zarade novac ili unaprijede svoje poslovanje. Ovaj period može donijeti neočekivane prilike za investicije, nove poslovne kontakte ili čak unapređenje na poslu. Bikovi će osjećati unutrašnji mir i sigurnost, što će im omogućiti da donose mudre finansijske odluke i postignu dugotrajnu stabilnost, piše Samo svoja.com.

Osim finansijskog aspekta, Bikovi će možda osjetiti potrebu da ulože u nešto što je dugoročno – bilo da je to novi dom, zemlja ili neki drugi materijalni resurs koji će im donijeti sigurnost. Njihova želja za stabilnošću biće ispunjena, a svemir će ih nagraditi za njihov trud i strpljenje,, prenosi Krstarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije