Horoskop

Najsrećniji horoskopski znak u oktobru

Najsrećniji horoskopski znak u oktobru
Foto: N.N. | Najsrećniji horoskopski znak u oktobru

Do kraja mjeseca očekuje se značajan napredak, ali horoskop savjetuje strpljenje ukoliko osećate tenziju - isplatiće se!

Oktobar neće biti ništa manje dinamičan od septembra, donoseći Ovnima svijetlu budućnost.

Posebno se izdvajaju porodična pitanja, nekretnine i odnosi iz prošlosti. Mlad Mjesec i pomračenje 2. oktobra u znaku Vage donose naglasak na brak i partnerstva, otvarajući vrata novim vezama. Bilo da se radi o ljubavi ili poslovnom dogovoru, mogućnosti su brojne.

Pomračenje s mladim Mjesecom najavljuje novi ciklus, ali posebnost ove lunacije leži u tome što se dešava na čvoru prošle karme. To znači da možete očekivati otplatu karmičkih dugova ili povratak osobe sa kojom ste imali duboke veze iz prošlih života.

Između 5. i 9. oktobra, vodeni trigon Venere i Marsa pozitivno će uticati na vaše odnose, omogućavajući iskrene razgovore i bliske veze. Moguće je da ćete pružiti podršku nekome kome je potrebna vaša pomoć.

Sredinom oktobra, trigon Sunca i Jupitera u vazdušnim znacima donosi inspiraciju u poslovnim pregovorima ili ugovorima, sa šansom za uspješan dogovor koji ste možda planirali još od juna.

Pun Mjesec i pomračenje 17. oktobra u znaku Ovna donose važna razjašnjenja i odluke vezane za porodicu, dom ili preseljenje. Mars, vladar ove energije, usmeriće vas na nekretnine i planove za renoviranje.

Poslovne prilike dobijaju novi zamah krajem mjeseca, zahvaljujući vatrenom trigonu između Mjeseca i Marsa 25. i 26. oktobra. Ako planirate da pokrenete sopstveni biznis ili unapredite karijeru, ovaj period je idealan za to. Uspjeh je na dohvat ruke - iskoristite ga!

(Informer)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije