Horoskop

Koji horoskopski znakovi ne primjećuju da ih uskoro čeka ljubavni krah

Koji horoskopski znakovi ne primjećuju da ih uskoro čeka ljubavni krah
Foto: Pixabay | Koji horoskopski znak ne primjećuje da ga uskoro čeka ljubavni krah

Svaki znak Zodijaka ima jedinstvenu privlačnost i osobine kojima je atraktivan drugima.

Svaki znak voli na svoj način, alii pravi greške koje su nekada fatalne.

Naime, kada osjećanja nisu jednaka sa obje strane, to na kraju slama jedno srce. Ali postoje ljudi koji mogu da osjete na vrijeme da je takav ishod izvjestan i da se koliko toliko sačuvaju. Postoje i oni koji to ne umiju. Ovo je lista onih kojima ni crvene zastavice ne pomažu da shvate da ih uskoro čeka ljubavni krah.

Ovan

Ovan je najsvestranija ličnost. Imaju visokokvalitetne tendencije donošenja odluka. Bez obzira na to, oni se fokusiraju na spoljašnjost osobe. Ovnu nedostaje sposobnost da izabere saosjećanje umjesto izgleda i takvo ponašanje je glavni razlog pogrešnog izbora ljubavnika. Lažni sjaj je najčešći znak nepouzdane osobe, piše Astro Talk, prenosi Politika.

Rak

Ove osobe su vrlo tople i kreativne, ne dozvoljavaju partneru da ostane bez iznenađenja ni u jednom trenutku. Pored toga, Rakovi su najbolji ljubavnici zbog svoje beskonačne odanosti i brige. Emotivni su preko svake mjere i zato često biraju pogrešne. Rakovi imaju glad da šire ljubav i dobiju ljubav.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojim izuzetnim društvenim sposobnostima. Oni ne slamaju ničije srce, ali sebe kazne izborom neadekvatnog partnera - njihova čežnja za ljubavlju i privrženošću čini da pristaju na manje od onoga što zaslužuju.

Vaga

Da, i šarmantna Vaga može da napravi grešku. Vage su uvijek malo opreznije kada biraju partnere. Bez obzira na to, oni su po prirodi srećni što ih dovodi do pogrešnog izbora iznova i iznova. Vage lako padaju na svakoga, a imaju i jedinstvenu sposobnost da se razmeću sa svojim ljubavnim postignućima. Na kraju, osjećaj razočaranja ih vodi na put samouništenja.

Strijelac

Strijelac je emotivno labilan znak. Oni su često zbunjeni i generalno zauzeti. Zato se dešava da izbjegavaju nagovještaj koji im Univerzum daje za njihov pogrešan izbor. Oni ponekad ne uspjevaju da primjete poštene ljude i na kraju se zaljube u pogrešnu osobu koja ne cijeni njihova osjećanja i ulaže najmanje vremena u vezu.

Škorpija

Škorpije su emotivna, osjetljiva i brižna bića, lako osjećaju nepoštenje i mogu da osjete izdaju. Imaju njuh i mogu da osjete pravu emociju. Kada se zaljube nisu uvijek mudri i mogu da zanemare znake upozorenja ako je izabranih osvojio njihovo srce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije