Pozornica

"Sex i glad" Tarika Filipovića u Centru za kulturu Šamac

"Sex i glad" Tarika Filipovića u Centru za kulturu Šamac
Foto: Ustupljena fotografija | "Sex i glad" Tarika Filipovića u Centru za kulturu Šamac

ŠAMAC - Hit komedija poznatog glumca i voditelja Tarika Filipovića "Sex i glad" u kino sali Centru za kulturu Šamac premijerno će biti izvedena 11. avgusta od 20 časova.

Kako je navedeno iz Centra za kulturu Šamac, odgovore na sve što vas je zanimalo o seksu, a niste se usudili pitati ili niste imali koga, sada možete dobiti od najzabavnijeg doktora za "one stvari".

"Seks je kod nas još uvijek tabu. Čim kažeš tu riječ već su ljudi utonuli u stolice, barem kako vidim na predstavi. Treba im neko vrijeme da vas počnu gledati u oči. Prosto, nerado pričamo o tome. Osim sami sa sobom. I kad pričamo naglas mi muškarci se uglavnom hvalimo ili lažemo. Šalim se, naravno. Htio sam jednostavno tu tematiku prodati ljepše i skuplje", objašnjava Tarik Filipović.

Predstava je multimedijalna i interaktivna te u formi kolažnog programa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirisane ovom vječno intrigantnom temom, te je namijenjena punoljetnima.

Ulaznice za predstavu moguće je kupiti u prostorijama Centra za kulturu Šamac, uz rezervacije na broj telefona 054/611-069 ili u inboks na oficijalnim stranicama Centra za kulturu Šamac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije