Pozornica

"Punom parom" u "Jazavcu": "Bračno savjetovanje" otvorilo "Zaplet 16"

"Punom parom" u "Jazavcu": "Bračno savjetovanje" otvorilo "Zaplet 16"
Foto: Ustupljena fotografija/Gradsko pozorište Jazavac | "Punom parom" u "Jazavcu": "Bračno savjetovanje" otvorilo "Zaplet 16"

BANJALUKA - Premijerom predstave "Bračno savjetovanje" u produkciji Gradskog pozorišta "Jazavac", u ovoj kući sinoć je otvoreno šesnaesto izdanje Međunarodnog festivala glumca "Zaplet", koje ove godine nosi naslov "Punom parom".

Reditelj i glumac Željko Stjepanović, jedan od najaktivnijih saradnika Gradskog pozorišta "Jazavac", uoči popularnog "Zapleta 16" govorio je o novoj predstavi.

"Ovo nije predstava samo za one koji su trenutno u braku nego i za sve one koji se spremaju da uplove u bračne vode, da vide šta ih sve čeka, kao i za one koji su se nasukali na bračne hridi, da vide gdje su griješili i da te greške ne ponove, ukoliko se opet odluče da uđu u brak. Naš savjet za sve one koji su u braku je: Svađajte se, ali pošteno! Ako ne znate kako, idite na Bračno savjetovanje. A ako se i razvedete, nije tragedija. Samo vas molimo da sve što radite radite sa osmijehom na licu. I ne zaboravite: Smijeh je najbolji lijek!", naveo je Stjepanović koji ujedno igra psihoterapeuta u ovoj predstavi, dok bračni par igraju Snježana Mišić i Željko Erkić.

Reditelj predstave je Željko Stjepanović, scenograf i kostimograf Zorana Klječanin, lektor Aleksandra Savić, a organizator Jelena Dakić.

U okviru glavnog programa večeras, 21. oktobra, od 19 časova biće odigrana predstava "Kauboji" Pozorišta Prijedor, a nakon predstave u foajeu pozorišta biće upriličen razgovor sa glumcem Svetozarom Cvetkovićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije