Pozornica

NPS: Objavljen poziv na audiciju za učešće u predstavi "San ljetne noći"

NPS: Objavljen poziv na audiciju za učešće u predstavi "San ljetne noći"
Foto: Velija Hasanbegović | NPS: Objavljen poziv na audiciju za učešće u predstavi "San ljetne noći"

SARAJEVO - Narodno pozorište Sarajevo (NPS) objavilo je poziv na audiciju za učešće u predstavi "San ljetne noći", autora Vilijama Šekspira, u režiji Aleksandra Morfova, a audicija se raspisuje za glumice i glumce do 30 godina starosti.

Kako je saopšteno iz NPS, kandidatkinje i kandidati su obavezni da pošalju biografiju sa fotografijom do 13. septembra u 12 časova na email: [email protected].

"Audicija će biti održana u biblioteci Narodnog pozorišta Sarajevo u subotu, 14. septembra sa početkom u 10 časova", pojašnjeno je iz NPS.

Dalje je navedeno da je početak rada na predstavi je 11. oktobar, a premijerno izvođenje dramske predstave planirano je za 12. decembar.

Na audiciju se mogu prijaviti osobe koje u ovom periodu nemaju unaprijed dogovorene angažmane.

"Narodno pozorište Sarajevo nije u mogućnosti da snosi troškove puta, dnevnica ili smještaja za kandidatkinje i kandidate koji dolaze izvan Sarajeva. U slučaju angažmana na predstavi Narodno pozorište može platiti samo honorar priprema i igranja predstava bez dodatnih putnih, boravišnih ili drugih troškova", zaključeno je iz NPS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije