Pozornica

Muzički kabare "Nas dve" za početak "Otvorene scene" u Bijeljini

Muzički kabare "Nas dve" za početak "Otvorene scene" u Bijeljini
Foto: Ustupljena fotografija/Centar za kulturu Semberija | Muzički kabare "Nas dve" za početak "Otvorene scene" u Bijeljini

BIJELJINA - Muzičkim kabareom "Nas dve" 4. jula u 21 čas na platou ispred Centra za kulturu "Semberija" i u pješačkoj zoni u Ulici patrijarha Pavla zvanično će početi ovogodišnja manifestacija "Otvorena scena".

Tekst i režiju potpisuje Tatjana Kecman, koja igra i glavnu ulogu, dok pjesme izvodi Ana Radonjić, poznatija kao Zoe Kida.

"Duhovita, zabavna i veoma atraktivna priča o ženi, koja je opsjednuta karijerom i njenim alter egom, kojem nedostaje ljubav. Jedna od 'njih dve' bombarduje publiku receptima, savjetima i novim metodama za uspjeh u društvu, dok se druga, nježnija verzija nje same, pjesmom bori za ljubav, romantiku i 'ono malo duše'. Dvije potpuno različite žene spaja jedno kabaretsko veče u kojem se 'spontano' pjeva, glumi i nazdravlja životu", stoji u opisu kabarea.

Kako je dalje pojašnjeno, u ovim urbanim vremenima u kojima žene, zarad karijere, sve više zanemaruju sopstvenu prirodu, potrebu za ljubavlju i materinstvom, kabare se našao kao podrška prirodno lijepoj i nježnoj ženi.

Manifestacija "Otvorena scena" će trajati do 6. avgusta, a prije svega, namijenjena je promociji bendova bijeljinske muzičke scene, mladih glumaca, pjevača i drugih scenskih umjetnika, koji će, uz goste iz susjednih zemalja i gradova, obogatiti kulturnu i zabavnu ponudu Bijeljine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije