Pozornica

Komad "U džepu nam samo sića" premijerno u Kulturnom centru Gradiška

Komad "U džepu nam samo sića" premijerno u Kulturnom centru Gradiška
Foto: Gradsko pozorište Gradiška | Komad "U džepu nam samo sića" premijerno u Kulturnom centru Gradiška

GRADIŠKA - Predstava "U džepu nam samo sića" Gradskog pozorišta Gradiška za koju tekst i režiju potpisuje Rok Radiša biće premijerno odigrana u 26. oktobra od 20 časova u maloj sali Kulturnog centra u gradu na Savi.

Komad je inspirisan filmom "Sova i mačkica" scenariste Bila Manhofa, a uloge Dare i Filipa odigraće Anđela Tasić i Rok Radiša.

"Kao što i naslov komada kaže ovo je komedija o dvoje ljudi sa margine društva. Komad donosi priču o mladom piscu koji svoju sreću traži u politici dok sa druge strane imamo mladu ambicioznu pjevačicu i influeserku. Komad otkriva njihova prava lica i kroz niz komičnih scena saznajemo da je ona zapravo prostitutka a on, kako bi ona rekla, 'potrčko iz opozicije'", navedeno je u saopštenju Gradskog pozorišta Gradiška.

Dalje je pojašnjeno da su Dara i Filip potpuno različiti, ali da ona biva zavedena njegovim intelektom dok on biva opčinjen onim što ona radi najbolje…

"Njihov odnos najbolje objašnjava Filipova rečenica: 'To je to što me najviše nervira. Ja Daro ne mogu bez tebe, Ali ne merem ni sa tobom'", zaključuju iz gradiškog pozorišta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije