Muzika

U prodaji su sve vrste festivalskih ulaznica za Freshwave 2024

U prodaji su sve vrste festivalskih ulaznica za Freshwave 2024
Foto: N.N. | U prodaji su sve vrste festivalskih ulaznica za Freshwave 2024

Pridružite se najvećim zvijezdama na novom izdanju festivala, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona, najvećim festivalskim kampom i najboljom festivalskom produkcijom do sada!

U prodaji su sve vrsta ulaznica za predstojeći Freshwave, koji će od 1. – 3. avgusta na banjalučku tvrđavu Kastel okupiti neke od najpoželjnijih regionalnih i svjetskih izvođača!

Plešemo ovog ljeta uz Hot Since82, Konstantin Sibold, Adana Tvins, 999999999, Vho See, Tsunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. Coeus, Drunken Kong, Horacio Cruz, Lag, Mladen Tomić, Nebs Jack, Tsuioshi Suzuki i mnoge druge!

Ograničenog broja i po promotivnoj cijeni povedite drugara/drugaricu koja nedostaje jer pokrećemo 3+1 akciju! Ulaznice potražite na kupikartu.ba a dostupne su jednodnevne i trodnevne Regular i VIP kao i On stage ulaznice po sljedećim cijenama:

  • jednodnevna Regular 30 KM
  • jednodnevna VIP 50 KM
  • jednodnevna ON STAGE 100 KM
  • trodnevna ON STAGE 250 KM
  • 3+1 Regular trodnevna 225 KM
  • 3+1 VIP trodnevna 360 KM
  • 3+1 ON STAGE 750 KM

Podsjećamo da kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu.

Povodom novog izdanja Freshwave festivala očekujemo vas i u festivalskom kampu uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas. Osmišljen za potpuno uživanje i epicentar najboljih festivalskih sadržaja, ovog ljeta od 31. jula do 4. avgusta biće potpuno besplatno na raspolaganju. 

Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na Freshwave festival kamp Broj mjesta besplatnog kampa je ograničen, pa požurite i rezervišete najbolji smeštaj za Freshwave 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije