Muzika

"Trag u beskraju": Manifestacija u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci

"Trag u beskraju": Manifestacija u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci
Foto: Facebook/Trag u beskraju | "Trag u beskraju": Manifestacija u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci

VELA LUKA - Manifestacija "Trag u beskraju" posvećena uspomeni na pjevača Olivera Dragojevića biće održana od 26. do 31. jula u Vela Luci, saopštili su organizatori.

Program počinje 26. jula koncertom kog će na trajektu "Oliver" na liniji Split-Vela Luka održati gitarista Ante Gelo, sa pjevačima Juretom Brkljačom i Dinom Petrićem, a koncert je i ove godine besplatan i dostupan svima, a publika će ga moći pratiti sa rive, iz brodova i kafića, navedeno je na Facebook manifestacije Trag u beskraju.

Kako je najavljeno, 29. jula od 21.30 biće održan koncert "Trag u beskraju (Sjećanje na Olivera Dragojevića)" na pontonu u centru Vele Luke, uz direktan prenos na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT).

"Nastupiće Petar Grašo, Jelena Rozga, Dalmatino, Giuliano, Zorica Kondža, Tomislav Bralić i klapa 'Intrade', Martin Kosovec, Antonio Serrano, Daniele di Bonaventura uz Simfonijski orkestar pod dirigentom Alanom Bjelinskim", navedeno je u najavi.

U okviru tradicionalne manifestacije 30. jula je veče klapa "Da mi je sad", uz učešće Bralić i 'Intrade' na pijaci ispred crkve svetog Josipa u Veloj Luci, a 31. jula je na programu džez veče "Porter & Gershwin on harmonica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije