Muzika

Shamso 69 u podcastu "Pomalo lično": Pivo na koncertu Prijovićke bilo skupo i vodnjikavo (VIDEO)

Shamso 69 u podcastu "Pomalo lično": Pivo na koncertu Prijovićke bilo skupo i vodnjikavo (VIDEO)
Foto: V. TRIPIĆ | Shamso 69 u podcastu "Pomalo lično": Pivo na koncertu Prijovićke bilo skupo i vodnjikavo

Vedran Pehar, alijas Shamso 69, pjevač i autor zagrebačkog benda "Brkovi", koji će 20 godina karijere proslaviti solističkim koncertom na banjalučkoj tvrđavi Kastel u petak uveče, tim povodom, danas je gostovao u podcastu "Pomalo lično" u produkciji "Nezavisnih novina".

Popularni Shamso 69, osvrnuo se na početke karijere "Brkova" 2004. godine i na njegov dolazak u ovu grupu 2007. kada su krenuli od nule.

Nakon četvrtog albuma, kako će priznati ovaj izvođač u našem podcastu, na zaprepaštenje šefova i poslodavaca, dao je otkaz u firmi u kojoj je radio i imao solidna i redovna primanja. Ispostaviće se da mu je to bio najbolji profesionalni potez, što se vidi i na aktuelnoj turneji "Brkova", u kojoj pune koncertne prostore od Ljubljane do Sofije, gdje god se pojave.

Iza "Brkova" je danas osam studijskih albuma.

Kako su nekada snimali i reklamirali materijal, a kako to danas čine sa Igorom Paspaljem, najboljim gitaristom svijeta iz 2020. godine po izboru čuvenog magazina "Guitar World", poslušajte u podcastu "Pomalo lično".

Shamso69 je govorio i o fenomenima panka i narodnjaka, priznajući da je bio na jednom od pet koncerata u zagrebačkoj Areni, koje je prošle godine održala Aleksandra Prijović, te da je pivo bilo skupo i vodnjikavo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije