Muzika

Nino Hrustemović objavljuje novu pjesmu

Nino Hrustemović objavljuje novu pjesmu
Foto: Ustupljena fotografija | Nino Hrustemović objavljuje novu pjesmu

Bosanskohercegovački pjevač Nino Hrustemović 1. septembra objaviće novu pjesmu "Nije ti vjeran".

Hrustemović sada ima pune ruke posla, ali se jako raduje realizaciji svojih muzičkih planova. Publici će u narednom periodu ponuditi još kvalitetnih autorskih pjesama, iako su coveri koje je radio u posljednje vrijeme zazvonili u muzičkom eteru i izuzetno su traženi na njegovim nastupima.

„⁠Coveri su jako kvalitetni i odlično su prihvaćeni kod publike. “Sinovi tuge”, “Loše vino”, “Ne pitaj”  su samo neki od snimljenih covera u kojima slušaoci zaista uživaju. U narednih par sedmica ću objaviti još nekoliko. Radi se o pjesmama Zdravka Čolića i Željka Joksimovića. Najesen počinjem i rad na novom albumu“, govori Nino.

Njegova stalna adresa već 11 godina je Minhen, u kojem živi i radi veliki broj njegovih kolega muzičara, a gdje već ima brojne fanove.

Jedan je od omiljenih pjevača dijaspori koja živi u Njemačkoj. Osim za ljude sa naših prostora, često svira i nastupa na engleskom i njemačkom jeziku za ljude iz cijele Njemačke, Austrije i Slovenije sa njegovim bendom pod nazivom NH Unplugged.

„U Minhenu se, naravno, družim sa kolegama, ali vikendom uglavnom svi imamo nastupe, pa je viđanje malo teže organizovati. Najbitnije je da se međusobno podržavamo i radujemo tuđem uspjehu“, naglašava Hrustemović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije