Muzika

Nino Hrustemović objavio pjesmu "Nije ti vjeran"

Nino Hrustemović objavio pjesmu "Nije ti vjeran"
Foto: Ustupljena fotografija | Nino Hrustemović objavio pjesmu "Nije ti vjeran"

Bosanskohercegovački pjevač Nino Hrustemović, objavio je pjesmu pod nazivom "Nije ti vjeran".

Novu kompoziciju Nino je snimio u Sarajevu, u studiju „Estrada Music Production“. Aranžman i muziku potpisuju Amir Ćefo i Nikola Obućina, dok je tekst pisala Đana Ljuca. Spot je snimljen pod rediteljskom palicom Dine Kadragića.

„Spot za pjesmu "Nije ti vjeran" donosi priču nostalgičnog sjećanja na staru razigranu ljubav, koja neočekivano ipak nije sretna u novoj vezi. Ja sam svjestan da nećemo više biti zajedno, ali se, naravno, potajno nadam da hoćemo, kao i svi mi sa slomljenim srcem. Neira Uzunović i Armin Čeković su se, kako pred kamerom, tako i iza kamere, pokazali kao pravi profesionalci i svoje uloge su fantastično odigrali. Spot je sniman u vili "Crna Orhideja" Village Resorta "Toplik" u Istočnom Sarajevu, koji su jedni od sponzora spota. Želio bih se zahvaliti i "PT BiH" i "E387" bez kojih realizacija cijelog projekta ne bi bila moguća. Planiram nastaviti u kontinuitetu sa autorskim radom i na proljeće sljedeće godine želim objaviti još jednu pjesmu i spot. Nakon toga, krajem godine i album na kojem već radimo“, kaže Nino Hrustemović.

Nino je jedan od omiljenih pjevača dijaspori koja živi u Njemačkoj. Osim za naše ljude, često svira i nastupa na engleskom i njemačkom jeziku za ljude iz cijele Njemačke, Austrije i Slovenije sa njegovim bendom pod nazivom NH Unplugged.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije