Muzika

Milica Pavlović prošetala Banjalukom, fanovi oduševljeni (VIDEO)

Milica Pavlović prošetala Banjalukom, fanovi oduševljeni (VIDEO)
Foto: Dražan Pozderović/Nezavisne | Milica Pavlović prošetala Banjalukom uoči koncerta, fanovi oduševljeni (VIDEO)

BANJALUKA – Regionalna muzička zvijezda Milica Pavlović boravi u Banjaluci, pripremajući se za veliki koncert zakazan za 15. novembar u dvorani "Borik".

Danas je iskoristila priliku da prošeta gradom, družeći se sa svojim fanovima. Milicu su oduševljeno dočekali brojni obožavatelji, a mnogi od kojih prate njen rad još od samih početaka. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i emocijama, a fanovi su imali priliku da se slikaju i razmijene nekoliko riječi sa omiljenom pjevačicom.

"Veoma se radujem koncertu. Bilo mi je prelepo u Beogradu, a verujem da će sada u Banjaluci biti još bolje. Publika uvek napravi poseban osećaj, a energija je neverovatna. Uvek su svi nasmejani, raspoloženi, a pogotovo Banjalučani koji su divni i srdačni ljudi", kazala je Milica.

Kako je dodala, ovaj koncert je dio turneje "Lav", te s,  kako kaže, trudi da svakom gradu pruži poseban doživljaj.

"Publika u Banjaluci može da očekuje dosta emocija, energije i sjajne muzike. Pomešala sam različite stilove i verujem da će svako naći nešto za sebe, od hitova do pesama koje retko izvodim uživo. Bilo je zabavno spremati akustične verzije za 'Acoustic Session', gde sam izabrala manje popularne pesme, jer znam da neki od mojih najvernijih fanova baš to žele da čuju. Sve što radim je za publiku, ona mi je uvek prioritet. I trudim se da budem prisutna uvek, ne samo kad imam hit na vrhu lista, već da gradim trajnu vezu sa njima", kazala je Pavlovićeva.

Kako je dodala, Banjaluka joj je posebno draga.

"Banjaluka mi je posebno draga, možda najviše zbog divnih uspomena i ljudi koje sam ovde upoznala, poput mog prijatelja Srđana. Nažalost, neće moći da prisustvuje ovom koncertu jer je sada u Tuzli, ali sigurno ćemo se družiti na nekom sledećem koncertu. To je ono što volim – svaki put kad se vratim u ovaj grad, osećam se kao kod kuće", kazala je Pavlovićeva, dodajući da je publika u Banjaluci sjajna.

"Oni znaju svaku pesmu, bilo da je moja ili ne, i to me uvek oduševi. Zato se trudim da koncert bude poseban, da ima i emotivnih trenutaka, ali i zabavnih delova gde će svi uživati. Sigurna sam da ćemo svi zajedno stvoriti nezaboravne uspomene", kazala je Milica.

Generalni radijski pokrovitelj Miličinog koncerta u Banjaluci je Pop fm radio.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije