Muzika

"Kosheen" dolazi u Beograd

"Kosheen" dolazi u Beograd
Foto: Kosheen | "Kosheen" dolazi u Beograd

BEOGRAD - Britanska grupa elektronske muzike "Kosheen" nastupiće 19. oktobra u Dorćol Placu u Beogradu, najavili su danas organizatori.

Kako je navedeno, predvođeni izvanrednim glasom i energijom Šan Evans, bend će ovim koncertom proslaviti 25 godina rada.

Bend je postao poznat početkom vijeka zahvaljujući hitu "Hide U" sa debitanskog albuma "Resist", a uslijedili su hitovi "Catch", "Hungry" i "All In My Head" koji su ih podigli na vrh britanskih top lista.

Na čelu sa Evans, izdali su pet studijskih albuma i stekli reputaciju jedne od kultnih muzičkih grupa svog vremena.

Šan Evans je na nastupima uživo uvijek pokazivala jedinstvenu sposobnost da svojim besprijekornim vokalom, harizmatičnošću i bezgraničnim entuzijazmom učini da riječi svake njene pjesme odzvanjaju u srcima svih u publici.   

Bend se 2019. godine vratio na scenu pojavljujući se kao jedan od glavnih izvođača na brojnim britanskim i evropskim festivalima, kao i na događajima svjetske klase.

Veliku prekretnicu u njihovom radu označila je turneja širom Velike Britanije 2021. godine na kojoj su proslavili 20 godina svog legendarnog albuma "Resist", kada su im obožavaoci i publika odali priznanje za njihove moćne nastupe, navedeno je u saopštenju, prenosi Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije