Muzika

Koncertom "Kombajn kvarteta" završen "Prkos fest"

Koncertom "Kombajn kvarteta" završen "Prkos fest"
Foto: Srna | Koncertom "Kombajn kvarteta" završen "Prkos fest"

DERVENTA - Koncertom "Kombajn kvarteta" iz Banjaluke završena je ovogodišnja manifestacija "Prkos fest".

Organizator manifestacije bila je Narodna biblioteka "Branko Radičević", a program je od 3. jula održavan na platou ispred ove ustanove.

Direktori biblioteke Mirjana Plisnić rekla je da je ovogodišnja manifestacija "Prkos fest" završena i da su kao organizatori jako zadovoljni, prenosi Srna.

"Program manifestacije i ove godine bio je prilagođen za sve uzraste i svačije ukuse. Bilo je programa za djecu, mlade i odrasle, a vjerujem da su svi mogli uživati i pronaći za sebe nešto", kaže Plisnićeva.

Ona je rekla da je ovogodišnju manifestaciju finansirala biblioteka.

"Kombajn kvartet" nastao je 2012. godine i čine ga četvorica entuzijasta i umjetnika Milan Savić, Stefan Tešanović, Dejan Đorđević i Dejan Trkulja, koji svojim izvedbama džez muzike uspješno spajaju tradicionalne i moderne note, stvarajući, pri tome, autorsku muziku.

"Uglavnom sviramo džez muziku, ima naših autorskih kompozicija, ali i standardne džez muzike, instrumentalne, a malo muzike sa vokalom. Prvi put smo u Derventi, i to na zatvaranju manifestacije `Prkos fest`", rekao je bubnjar Dejan Trkulja sa kojima je je nastupila i vokal gošća Anja Milutinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije