Muzika

Koncert benda "Kad bi bili Bijelo dugme" za kraj "Ljeta na Savi"

Koncert benda "Kad bi bili Bijelo dugme" za kraj "Ljeta na Savi"
Foto: Ustupljena fotografija/Kulturni centar Gradiška | Koncert trbute benda "Kad bi bili Bijelo dugme" za kraj "Ljeta na Savi"

GRADIŠKA - "Kad bi bili Bijelo dugme" tribute band održaće koncert u Ljetnoj bašti uz Savski kej 23. avgusta s početkom u 21 čas, a u okviru manifesatcije "Gradiško ljeto na Savi 2024".

Kako je saopšteno iz Kulturnog centra Gradiška, biće to fenomenalan završetak "Ljeta na Savi" uz zvuke starog dobrog rokenrola.

"Uživaćemo u hitovima 'Bijelog dugmeta', najvećeg benda na našim prostorima, jer u naš grad dolazi jedan od najboljih tribute bendova iz Beograda 'Kad bi bili Bijelo dugme'. Ulaz na koncert je besplatan", istakli su iz organizacije.

Grupa "Kad bi bili Bijelo dugme" nastala je 2014. godine sa idejom da na istovjetan način predstavi nekadašnji legendarni sastav "Bijelo dugme".

Muzički sastavi poput ovog uglavnom za cilj imaju da sviraju isključivo pjesme jednog autora ili benda čime odaju počast tom muzičaru, ni u kom slučaju ne potkradajući slavu i uspjeh istog, što je često jedna od osnovnih predrasuda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije