Muzika

Koncert Plesnog kluba BLOK 22. oktobra

Koncert Plesnog kluba BLOK 22. oktobra
Foto: Ustupljena fotografija | Koncert Plesnog kluba BLOK 22. oktobra

Godišnji koncert Plesnog kluba BLOK, biće održan u utorak, 22.10., sa početkom u 20 časova u Dječijem pozorištu Republike Srpske.

"Publika će imati priliku da uživa u magiji plesa, da vidi višestruko nagrađivane koreografije, koje su tokom protekle sezone osvajale zlata širom regiona, ali i da premijerno pogleda nekoliko novih koreografija, koje će biti izvedene tokom predstojeće sezone." - izjavila je Jelena Stojaković, predsjednica Plesnog kluba BLOK.

Ona je dodala da će se na koncertu predstaviti grupe i solisti svih plesnih stilova, hip hop, moderni balet, latino, street dance, show dance, lyrical, dance fitness, MTV, ali je najavila i goste, Plesni klub Oriana&Oria.

"Osim naših članova, svih uzrasnih kategorija, na sceni će nam se pridružiti dio ekipe iz Plesnog kluba Oriana&Oria, koji će izvesti ples sa velovima, oriental show i jedan novi stil - prvi put u Banjaluci, a to je high heels - ples na visokim štiklama." - dodala je Jelena i pozvala sve ljubitelje plesa da posjete ovaj događaj.

Koreografije koje će biti izvedene u okviru godišnjeg koncerta Plesnog kluba BLOK, potpisuju Svetlana Vidić, Aleksandra Pilipović, Natalija Ninić, Neda Uletilović, Jelena Stojaković, Ivan Kanjuga, Mia Kešetović, Aleksandra Tešanović i Tanja Bojić.

Ulaznice za koncert će biti dostupne u ponedjeljak od 10h do 17h i na dan koncerta, na biletarnici Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije