Muzika

Escape: Druga sezona vokalnog kampa Maje Manojlović od 18. do 22. septembra

Escape: Druga sezona vokalnog kampa Maje Manojlović od 18. do 22. septembra
Foto: Ustupljena fotografija | Escape: Druga sezona vokalnog kampa Maje Manojlović od 18. do 22. septembra

Nakon izuzetno uspješnog prvog izdanja, Escape, jedini vokalni kamp u regionu, čiji je idejni tvorac Maja Manojlović, vokalni pedagog, kompozitor i izvođač sa dvadesetogodišnjim iskustvom, ove godine doživjeće i svoju drugu sezonu, od 18. do 22. septembra, u rizortu nadomak Banjaluke.

Kako je saopšteno, Escape vokalni kamp svim ljubiteljima pjevanja, bez obzira na to da li se radi o početnicima ili već iskusnim vokalnim profesionalcima, nudi priliku da unaprijede svoju vokalnu tehniku i kreativni izraz, povećaju samopouzdanje te postanu bolji, sigurniji i zadovoljniji izvođači, a sve to kroz bogat program aktivnosti koji kombinuje pjevanje, songwriting, fitness za pjevače, ples, scenski pokret i mentorski rad sa regionalnim muzičkim zvijezdama.

"Okruženi prirodom, u predivnom ambijentu rizorta 'Kumovi konaci', koji nudi savršen spoj tradicije i modernog, polaznici ovogodišnjeg kampa imaće priliku da kroz petodnevni program sarađuju sa Majom Manojlović, nagrađivanim vokalnim pedagogom, Hristinom Vuković i Zoe Kida, poznatim kantautorkama iz Beograda, Anom Mazalicom, koreografom i nastavnikom klasičnog i modernog baleta, te Aleksandrom Stupar, fitness trenerom", javljeno je iz organizacije kampa.

Od ove godine, dodali su, učesnik koji pokaže najveći progres tokom vokalnog kampa osvaja i nagradu - profesionalno video i audio snimanje cover pjesme po ličnom odabiru.

"Prijave za učešće otvorene su od 1. jula do 1. septembra, a broj mjesta je ograničen. Više informacija o samom kampu možete pronaći na linku: https://maja-manojlovic.com/, kao i na zvaničnoj Instagram stranici Escape vokalnog kampa", zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije