Muzika

Božo Bulatović i Bojan Marović objasnili zašto je Morača podgoričko more (VIDEO)

Božo Bulatović i Bojan Marović objasnili zašto je Morača podgoričko more (VIDEO)
Foto: MonteSky | Božo Bulatović i Bojan Marović objasnili zašto je Morača podgoričko more (VIDEO)

Poznati crnogorski muzičari Božo Bulatović i Bojan Marović udružili su snage i novom pjesmom opisali kako se Podgoričani rashlađuju ljeti.

Numeru "Morača je naše more" prati i spot koji potpisuje MonteSky. Božo Bulatović je autor muzike i teksta, dok je pjesma snimana pod producentskom palicom iskusnog Mihaila Radonjića.

"Posebno nam je drago što su u ovom projektu učestvovala i djeca iz hora Zvjezdice i dugujemo zahvalnost Ani Klepić koja se sa djecom odazvala na poziv da budu dio projekta . Njihovi glasovi dodatno su obogatili ovu muziku, donoseći svježinu i radost koja će sigurno oduševiti sve slušaoce. Kroz spot se provlači i dječija radost što su na plaži rijeke Morače, što donosi posebnu toplinu i emotivnost cjelokupnom videu. Djeca iz hora Zvjezdice svojim prisustvom i veselim igrama kroz Staru varoš unose živost i dodatno dočaravaju ljepotu našeg grada", navodi se u saopštenju muzičara, prenose Vijesti.me.

Oni su se zahvalili roditeljima djece iz hora Zvjezdice, kao i slučajnim katerima spota koji su pristali da se pojave i pokažu, kako ističu muzičari, koliko je lijepo koračati sokacima Stare varoši i boraviti na plažama Morače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije