Film i serije

Stigao prvi tizer za film "Marija": Opersku divu glumi Anđelina Džoli (VIDEO)

Stigao prvi tizer za film "Marija": Opersku divu glumi Anđelina Džoli (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube | Stigao prvi tizer za film "Marija": Opersku divu glumi Anđelina Džoli (VIDEO)

Na platformu YouTube stigao je službeni tizer za biografski film Marija, u kojem legendarnu opersku divu Mariju Kalas glumi oskarovka Anđelina Džoli.

Riječ je posljednjem nastavku trilogije biografskih filmova o uticajnim ženama koje je režirao Pablo Larain.

Uz Mariju, trilogiju čine filmovi "Spenser", o princezi Dajani, i "Džeki", o Džekie Kenedi.

Larainov najnoviji film premijerno je prikazan 29. avgusta ove godine na Filmskom festivalu u Veneciji, gdje je dobio osam minuta ovacija.

Scenario za film napisao je Steiven Najt, tvorac serije "Peaky Blinders".

Radnja filma smještena je u 1970-e i prikazuje posljednje dane života jedne od najpoznatijih operskih pjevačica svih vremena. Marija Kalas umrla je od srčanog udara u 53. godini.

Sporedne uloge u filmu igraju Valerija Golino, Kodi Smit-Mekfi, Haluk Bilginer, Alba Rohrvačer, Pjerfrančesko Favino, Džeremi Viler i Rebeka Džonnston, prenosi b92. 

Reakcije na tizer su podjeljene

Tizer za film "Marija" podijelio je gledaoce jer dio obožavatelja smatra da Džoli nije uvjerljiva u ulozi Marije Kalas, dok drugi dio tvrdi da zaslužuje Oskara za svoju izvedbu.

"Ovo izgleda predivno", "Odličan tizer! Stvarno navijam za Džoli", "Mislim da će Anđelina Džoli postati dvostruka dobitnica Oskara", "Anđelina je umietnica. Ovaj film bi mogao da osvoji Oskara", neki su od pozitivnijih komentara na društvenoj mreži Reddit.

"Pogledaću ovo zbog scenografije i kostima, ali ne vjerujem da će Džoli ili film vjerno prikazati Kalas. I to kažem kao obožavatelj Džoli", "Izgleda mi kao Maestro, a svi su mrzili taj film", "Bez uvrede obožavateljima Peaky Blindersa, ali ako Stiven Najt radi na ovome, šanse su 85% da će film biti užasan ili razočaravajući", pisali su gledaoci koji su skeptični oko filma.

Film Marjia, prikazivaće se u odabranim bioskopima od 27. novembra ove godine, a na Netfliksu će biti dostupan od 11. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije