Film i serije

Stahelski o "John Wick 5" filmu: Ne možemo prestati razmišljati o Viku

Stahelski o "John Wick 5" filmu: Ne možemo prestati razmišljati o Viku
Foto: Twitter / Printscreen | Stahelski o "John Wick 5" filmu: Ne možemo prestati razmišljati o Viku

Redatelj "Johna Wicka" Čad Stahelski dao je novosti o razvoju statusa filma "John Wick 5". Franšiza o Džonu Viku započela je 2014. Stahelskijevim akcionim osvetničkim filmom "John Wick", s Kijanuom Rivesom u glavnoj ulozi bivšeg ubice koji je izašao iz penzije nakon što je njegov pas ubijen.

Film je postigao neočekivani uspjeh na kino blagajnama, zaradivši 86 miliona dolara i iznjedrivši tri direktna nastavka, "John Wick: Poglavlje 2", "John Wick 3: Parabela" i "John Wick: Poglavlje 4". Franšiza o Džonu Viku zaradila je ukupno milijardu dolara, a njegova uspjeh je podstakao glasine o "Johnu Wicku 5".

U intervjuu za "The Hollywood Reporter", Stahelski daje svoje poglede na budućnost franšize, uključujući ažuriranje da je "John Wick 5" u razvoju.

Kaskader koji je postao redatelj, a koji je bio Rivsov dubler u "Matrixu", takođe otkriva da ne zna o čemu će se raditi u filmu, ali da će biti drugačiji od onoga što ljudi misle. Takođe navodi da iako "nema vrhunskog onoga što smo napravili" na "Johnu Wicku 4", ostaje uzbuđen i optimističan za budućnost franšize.

"Bio sam iznenađen, ali ne i iznenađen razvojem 'Johna Wicka 5'. 'John Wick: Poglavlje 4' jednostavno je izgledalo kao da je savršen završetak za Džona, a testna publika, kao što ste mi objasnili, preferirala je definitivniju verziju i taj kraj. Džon je čak spasio psa u trenutku kada se zatvara puni krug. Pa kako napisati bolji kraj od toga?"

Dodao je:

"Iskrena istina je da nema boljeg kraja. Jednostavno nema. Nema vrhunskog uspjeha u onome što smo mi napravili. To je kraj. To je dogovor. To je ono za što smo pronašli kraj. Gledajte, ponekad ćemo stvari zadržati u razvoju. Moj kreativni tim i ja ne možemo prestati razmišljati o Viku. Ponekad ćemo koristiti razvoj kao vježbu, ali postoji li prilika za to ('John Wick 5'), naravno, bilo da je to za novac ili za kreativnost", rekao je Čad, a prenosi "ScreenRant".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije