Film i serije

Šarliz Teron u rimejku Hičkokovog filma

Šarliz Teron u rimejku Hičkokovog filma
Foto: Twitter / Printscreen | Šarliz Teron u rimejku Hičkokovog filma

​Psihološki kriminalistički triler "Konopac" iz 1948. godine slavnog reditelja Alfreda Hičkoka dobiće rimejk koji će potpisati Dejvid Finčer.

Brendon Šo i Filip Morgan prijatelji su od ranog djetinjstva i potiču iz dobrostojećih porodica. Žive zajedno u lijepo uređenom njujorškom stanu, a teza njihovog nekadašnjeg profesora filozofije, prema kojoj je ubistvo za većinu ljudi zločin, ali za one superiorne privilegija, navodi ih da jedne večeri konopcem zadave svog prijatelja Dejvida i njegov leš sakriju u velikom drvenom sanduku za odjeću. A onda priređuju večeru za bliske ljude njima i Dejvidu. Ubili su ga jer su smatrali da su superiorniji od njega, ali i kako bi dokazali da mogu da počine "savršen zločin" i prođu nekažnjeno.

Iza rimejka bi trebalo da stoji Netfliks, koji se za sada nije oglašavao po ovom pitanju, ali je snimanje potvrdio Kejsi Mur, osnivač i glavni urednik sajta "What’s on Netflix".

Glumci za vodeće muške uloge još uvijek nisu pronađeni, ali će najvjerovatnije glavnu žensku ulogu igrati Šarliz Teron, prenosi "24Sedam". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije