Film i serije

Prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" stiže u bioskope (VIDEO)

Prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" stiže u bioskope (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" stiže u bioskope (VIDEO)

​Objavljen je prvi trejler filma "Volja sinovljeva" Nemanje Ćeranića. U srcu ovog ostvarenja leži priča o teretu naslijeđa predaka i borbi za mir i slobodu.

Sinopsis: Misteriozni slijepi guslar luta razrušenim svijetom uz poj pjesme 'Volja sinovljeva' koja opisuje malu zajednicu uzgajivača sjemena pšenice koja je živjela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada. 

Ovaj kratki opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u srpskoj kinematografiji.

Ispričana u stilu narodnih epskih pjesama, sa primjesama savremenog neo-vesterna, "Volja sinovljeva" nam donosi postapokaliptičnu priču prožetu emocijama i akcijom.

Glumačku podjelu čine Igor Benčina, Isidora Simijonović, Marta Bjelica, Sergej Trifunović, Jovo Maksić, Petar Benčina, Ivan Vujić, Svetozar Cvetković, Miodrag Radonjić, Zlatan Vidović, Milica Janevski, Aleksandar Đurica, Anita Mančić i mnogi drugi.

Autorski tim koji stoji iza ovog originalnog filmskog ostvarenja predvodi Nemanja Ćeranić kao reditelj i kokreator, Aljoša Ćeranić kao izvršni producent, koproducent Aleksandar Protić, scenarista i kreator je Strahinja Madžarević, direktor fotografije je Igor Marović, kostimograf Ružica Bukvić, dok je za scenografiju bio zadužen Damjan Paranosić, a muziku je komponovao Aleksandar Ranđelović.

Iako je rad na ovoj filmskoj priči trajao više godina, producentski tim najavljuje da nas ove jeseni čeka premijera u Beogradu, ali i u drugim gradovima širom Srbije i regiona, prenosi "Kurir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije