Film i serije

Masterclass program 30. SFF-a predstavlja neke od najpoznatijih filmskih umjetnika

Masterclass program 30. SFF-a predstavlja neke od najpoznatijih filmskih umjetnika
Foto: Ustupljena fotografija/SFF | Masterclass program 30. SFF-a predstavlja neke od najpoznatijih filmskih umjetnika

SARAJEVO - Serija razgovora u Masterclass programu 30. Sarajevo film festivala predstaviće neke od najpoznatijih filmskih umjetnika, saopštili su organizatori.

Ove godine Masterclass program nudi izvanrednu priliku za sticanje znanja od iskusnih filmskih stručnjaka o različitim stranama filmske produkcije, režije, pisanja scenarija, glume i drugih važnih elemenata filmske industrije.

"Interakcija s profesionalcima omogućava kreativcima i filmskim entuzijastima da dublje sagledaju proces izrade filmova i unaprijede svoje vještine u polju filmske umjetnosti. Serija razgovora biti će održana u periodu od 17. do 21. augusta, a razgovori će se održati u Festivalskom centru (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24)", navedeo je u saopštenju SFF-a.

Masterclass program održaće se u terminima od 10 do 11.30, a prema sljedećem rasporedu: 17. avgust Kord Džeferson.  18. avgust Aleksander Pejn, 19. avgust Elija Sulejman, 20. avgust Meg Rajan i 21. avgust Džohn Turturo.

"Ulaz na Masterclass program je slobodan, uz preuzimanje ulaznica online na tickets.sff.ba ili u glavnom box officeu Sarajevo film festivala (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24). Ulaznice za Masterclass su već dostupne, a potrebno ih je preuzeti najkasnije pola sata prije početka. Broj ulaznica je ograničen", navedeno je u saopštenju.

Sarajevo film festival biće održan od 16. do 23. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije