Film i serije

Lisa Kudrou i Rej Romano u crnoj komediji na Netfliksu (VIDEO)

Lisa Kudrou i Rej Romano u crnoj komediji na Netfliksu (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Lisa Kudrou i Rej Romano u crnoj komediji na Netfliksu (VIDEO)

Na Netfliks stiže nova serija, a među glavnim glumcima su Lisa Kudrou i Rej Romano. Riječ je o crnoj komediji "No Good Deed" koja će biti dostupna od 12. decembra na najpopularnijoj striming mreži.

Glumačku ekipu predvode Emijem nagrađeni glumci Lisa Kudrou i Rej Romano, iz popularne serije "Svi vole Rejmonda" a igraju i Linda Kardelini, Luk Vilson, Abi Džejkobson, Popi Lu, Denis Ler i drugi.

Romano glumi Pola Morgana, muškarca pod stresom i pred bankrotom koji očajnički želi da ode u penziju, da otplati svoje dugove i pobjegne iz Los Anđelesa. 

On misli da je prodaja njegove predivne kuće u Los Felizu rješenje za sve njegove probleme, ali ga greške iz prošlosti proganjaju.

Njegova supruga Lidija Morgan koju igra Lisa Kudrou je veoma talentovana pijanistkinja. Ona je odana Polu, ali izbezumljena je idejom o prodaji njihove kuće, mjestu punom lijepih uspomena i mračnih tajni.

Serija se sastoji od osam polusatnih epizoda i prati tri porodice koje se nadmeću za kupovinu vile Morganovih iz 1920-ih, za koju misle da će riješiti sve njihove probleme. Dok se Lidija i Pol bore da sakriju mračne i opasne tajne, počinju da shvataju da od prošlosti mogu pobjeći jedino ako se suoče s njom, prenosi "24Sedam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije