Film i serije

Kevin Kostner: "Snimam filmove za muškarce"

Kevin Kostner: "Snimam filmove za muškarce"
Foto: Tanjug/AP | Kevin Kostner: "Snimam filmove za muškarce"

Tokom gostovanja u podkastu "Happy Sad Confused" Džoša Horovica, holivudska zvijezda Kevin Kostner otkrio je nešto više o svojim filmovima i likovima u njima.

Tokom opsežnog razgovora, Kostner je govorio o pisanju potpuno jasnih likova, posebno žena, koji se obično ne vide u vesternima.

"Kada počnete da pišete, kažete: Gde je žena? To je samo pokrenulo priču u svakoj liniji radnje", rekao je on.

"Meni se samo činilo da je tako lako. Mislim, jedva da sam mogao da zamislim scenu koja ne uključuje žene ili mladu djevojku koju je odgajala jaka žena", objašnjava Kostner.

Dok članica glumačke ekipe Siena Miler nije mogla da prisustvuje snimanju podkasta, Kostner joj je udijelio komplimente i pohvale, rekavši da je pomogla da oživi njegove likove svojom "svijetlećom" glumom.

"Snimam filmove za muškarce. To je ono što radim. Ali neću da snimam film osim ako nemam jake ženske likove, i tako sam vodio svoju karijeru. I mislim da zato imam dobre pratioce. Zahvaljujem vama ženama što ste dovukle svoje muškarce ovdje. Ipak je to vestern", zaključio je Kostner.

Kostner se serijalom "Horizont: Američka saga", vraća režiji. Za svoj rediteljski debi "Ples sa vukovima" dobio je Oskara.

"Horizont: Američka saga" je prvi dio filmske serije od četiri dela, a drugi dio će biti objavljen u avgustu. Treći i četvrti dio je trenutno u izradi.

Kostner predvodi ansambl priče koja se odvija tokom 15 godina ekspanzije prije i posle Građanskog rata, piše The Hollywood Reporter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije